Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
其實你又知jyp係覺得somi太紅先冇放佢入itzy?其實itzy成員五人中有三個都有一定人氣基礎,就算somi有入都唔一定係最紅果個。而且jyp大概都睇得出somi冇咩solo潛質,可能就係因為somi自己唔想女團又想solo,所以出走先激嬲埋jyp。
不過的確因為依件事令jyp好睇重人品,其他都其次,人品行先。
jyp怕somi太紅呢句唔同意
係太高估somi定低估其他itzy成員同埋jyp既眼光?

呢班日本妹睇落都好乖
性格上係nina同yuna可能同日本妹難夾
nina鬼妹格又好強
yuna日韓mix又係好急進
加上明顯同jpy其他三個無咁fd底
係既 ,咁對兩個都唔公平
但係如果佢呢次同somi一樣係十六出唔到道
相信唔洗炒作都大把人咁講
唔impressive*
要靚又唔係好靚 個樣西西地咁,咁寧願要秀智。Rio 最新個妝好靚
其實itzy 個團concept 好似係團繞住somi同留真,同講左好耐差唔多出道前都成班俾人影到。係就黎出黎前幾個月先走,搞到itzy debut 延遲埋。如果唔係,jyp點會係解約時祝福都唔祝福佢,平時jyp出名算大氣。個人覺得somi氣焰太大,唔知係咪鬼妹仔性格,覺得Nina 呢方面有d似佢。
其實唔會,一黎somi係韓國人,本身係jyp練習生背後又有佢老豆幫佢打晒骰,加上有sixteen同produce101的加持,所以佢最尾出走離開jyp先會有咁多人講。

相反nina係個日本人,離鄉去另一個地方加上冇父母係背後做軍師,就算今次出唔到道,都唔會俾人聯想到去somi度。

唯一會被人講既可能就係大家都混血依一點
岩啊,我都覺其實itzy根本有50%係為左somi而走gc風既,所以唔明點解d人會話jyp係覺得somi太紅先唔俾佢加入itzy。不過我覺得nina應該冇somi咁大氣焰,而且都唔係好睇得出nina鬼妹仔性格,睇上去同somi始終有分別
需要一張認人圖睇左好多集都認唔到啲日本妹
有無預告第二季幾時播?
成堆人咁多集,得1次solo影5分鐘
圖好似上面有
最後認最後14就OK
唔計入硬嘅mako, 好彩比較like嘅riria mayuka同rio都可以去到韓國
有無巴打再整啊?
#21個度好多素顏同後期呢幾集完全唔似樣
特別係話似秀智個個化左妝兩個人

真子,未光,摩耶
yuna,梨九,rima
nina,suzu,momo+

未睇最後一集,認完人慢慢再睇 期待第2季
Thanks
suzu最無感
https://twitter.com/NiziGallery/status/1243671577176276992?s=20

JYP said that after the 14 girls trained in Korea for 6 months there will be a final audition to know who's really going to be in the group line up for the debut.
The members can consist 7-9 it depends on who will pass the audition.

The group will debut on November 2020
鬥雞眼本身就無去韓國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞