Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
頹廢美
睇完最新,淨番幾集局勢都開始明朗。13個人大致分為三組

1. 出硬道6個
JYP 三人組, 苦瓜面+路人樣(個人真係麻麻地)被讚到上天,應該都冇乜懸念。加埋個四五(四肢疆硬五音不全)咁既實力都被jyp硬推佢上第七。出道實冇問題。
啦。

2. 大機會4個
長期病患者衰過一次,要睇埋下次先肯定。高音同dancer有屬性加持,都大機會。最後加埋個丸子頭,笑容十分、實力應該都有4、5分,本來應該排佢落第三組,不過發現呢幾集佢份量出奇地多,應該有d境滾。

3危危乎3個
雙下巴同韓妹都有個肥既弱點,出道接近無望。唯一反勝既機會就係下round大爆seed,睇下jyp肯唔肯為佢地撐大個group既size去到11、12人,唔係都唔夠上面4個鬥。
最後失踪人士唔鏡頭份量失蹤,過一兩集應該連個人都失埋蹤。
好似睇緊20年前既師奶八卦雜誌
清係咪覺得咁樣講野好有趣
要估佢講緊邊個
出賣年紀

不過真係好似 係差張圖
人哋出片佢出相, 會唔會已經foul咗...
今回其他三組既事前準備片段都係得難處同點克服,mako組可以插多段煮飯仔,唔知係豐富人設,定係佢嗰組真係應付得咁輕鬆?
應該未,前一日rima都先出過相,片應該未到佢出姐。同埋佢都冇試過最後一名......
而家彩花投票好高人氣,係咪想copy好似子瑜做人氣王咁入去
其實個投票有冇實際作用
證明觀眾緣同實力無關
有觀眾緣係好事黎 老天爺賞飯吃
Yuna 唔知邊round foul呢,今次jyp都算直線抽擊佢
秀智 心結
但係一個女仔除左有樣之外
又肯努力又KEEP住進步性格又好
我諗好少男仔會唔鐘意既
女仔我就唔知點諗鳥
咁當年係全部都係jyp練習生 啲標準同素人當然唔同
嗰陣亦冇乜偏心
今朝sukkiri成集吹捧jyp。
拎左石
https://www.instagram.com/p/CArHrc_j37I/
みなさ~ん💗
早速ですが、
リオの好きな食べ物は何でしょうか❓😝🥚
Yuna真係唔似練咗三年又油 同其他果三個練習生冇得比
班女有份拍stray kids新mv
邊個咁好眼力,矇到咁都認到人?我都係憑身高估最右邊係彩花。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞