Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
彩花一開口我嚇親
未光仲未跳到Mako啲舞,ITZY girl crush style 仲未prove到。
都係part 1嗰時cute啲。
未光 girl crush 都好期待
咁MAKO 係咪下次都要表現下CUTE CUTE 撒嬌既一面
Mako練習生時showcase都跳過哂Twice啲cute dance
啱啊
Aggar
我只係想佢試下girl crush啊,cool d既風格姐,唔使曲解我既。不過真心問一句,其實precious同雪之華風格唔同咪?就咁聽我以為差唔多
我都想睇下佢跳itzy d舞,之前part 1大部分人都死係dalla dalla手上
見你又繼續老本行又厭厭地佢既可愛風講到佢一尾賣CUTE咁
原來係我曲解左你 SOR
但係明明未光係咁多入面最肯試新風格都要比你咁講所以想澄清下
想問下有邊個多個佢
precious同雪之華算係同一種呀 所以咪4首歌有三種唔同囉
肯試多D風格係好但係都要睇同自己夾唔夾
如果唔夾自己硬要試出來個效果唔可能有反效果(好似NINA咁)
(不過我信GIRL CRUSH未光CARRY到既不過唔會有MAKO咁好 相反MAKO走可愛風都未必有未光好 )
其實仲有 2PART 話唔定有機會見到 可以期待下
https://www.youtube.com/watch?v=unp2gsZxXbU
Mako cutie dance 都掂,以她性格,只係想挑戰更高更多。男仔舞I'll be back,女仔舞24 hours,girl crush,cutie都得。
Mako會係主舞,同隊長。
MAKO
不過大家都知MAKO 掂 全能 同一定係主舞同隊長 無人會懷疑放心

用MAKO做例子係因為佢最勁同全能者

(其實我都幾想知如果佢跳舞TEST表演既如果係CHEER UP唔知會唔會拎到第一)
要睇jyp鐘唔鐘意lol,不過覺得jyp鐘意d偏元氣女仔多d
我冇話佢一尾賣cute,只係真係part1印象太深所致,更何況其實我都有贊同佢係有試其他風格,所以我唔係一味話佢,大概係我一開始講得唔清楚。
其實我唔係特別針對佢黎講,只係今次係可愛風所以我先以今次既比賽去講,我個人係好鍾意佢上次nobody個表現嫁。
我亦同意你講未光gc未必有mako好,而mako走可愛風亦未必好過未光,所以其實我就係想睇下依d本來未試過(或唔係自己最擅長)既風格俾佢地去比賽可能會有挑戰性,咁當然通常大多數jyp係有諗過邊首佢地最適合既先俾佢地。。。
我指既本來未試過(或唔係自己最擅長)既風格俾佢地去比賽既係團體比賽,個人表現佢地都做得好好唔多講
其實可能佢阿媽生到佢咁可愛佢都唔想
高順位出道硬果D試下挑戰其實又無咩問題既
好似RIMA咁最近兩次轉型都好正
但係邊緣果D 真係搵命搏
搏到就大返身 但係搏唔到可能就拎13位
查實選曲係自己揀,定係公司安排?
呢一次分組表演係公司安排
Nizi Project Part2
虹かけ🌈総合ランキング
24日〜5/16日まで
順位をポイント化
累計での順位となります。
啱嫁,起碼mako同未光絕對係出硬道,轉下風格玩下又可能令jyp驚艷一番。
不過其實諗諗下下位圈果d應該都要轉下風格,話唔定jyp會buy呢但我諗jyp自己心目中應該已經有個初步出道名單,係睇下下位圈果幾個有冇突破既姐。所以係又死唔係又死,倒不如博一博
就算名單初定,都會繼續,因為依個係出道前圈粉嘅節目,令粉絲認識多面嘅佢地,為出道前做好聲勢!JYP女團初出道都好勁,都係依啲方程式!
梨久聽到對決仲要 勝方至有方塊即刻灰到
我知啊,我係指有d排名後既倒不如盡地一博轉下風格,反而可以博到jyp好感然後可能可以出道。講真jyp心中既出道位只不過係暫時諗法,只係有d人如果真係後期好好,咁jyp心中既出道位又會變
講真我係佢都灰啦,對mako同maya之餘,隊裡面兩個隊友又係屬於拖油瓶,一個yuna都算仲要加個hea下hea下既momoka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞