Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
原來鬼妹最細架
係 早熟
nina越睇越似john Cena
睇完對maya改觀
真心唔差
diu nei la
叫里茉寫歌詞
秀智又真係幾靚,雖然實力成pat屎
Yuna憑咩第6咁既樣貌咁既實力同人講練左兩年
Rio執完後靚左十倍
綠色衫遺珠睇落又幾ok

條list大致都算正常,淨低嗰d好多都甩皮甩骨,係個絕對音準入唔到有d意外。

不過成堆路人有可能貪新鮮玩下就算,肯唔肯陪個節目玩多半年都成問題,未必出道仲要地獄式訓練,隨時會走幾件,到時有冇第二季都成問題
Yuna 入既原因大部分係因為係自己人,好好醜醜都2年幾練習生,唔係好無面咁。btw佢身型真係好唔掂
我反而覺得Momoka 太高 重要之後果d人個個都好過佢
Yuna第六睇到撓哂頭 佢憑咩拎第六
之前jyp有個叫舞白既日本練習生
如果佢未走應該就會參加呢個節目
Maya表情搭救
Suzu最少鏡頭,連表演鏡頭都好少,好難吸飯。
Jyp個演講話係帶二十個人去韓國受訓,結果減到十四個。唔知出道團會唔會都減人?
呢段擺明畀個挑戰佢想佢表現下,去到練歌先通知佢要短時間內寫段rap 。
佢表演以外既表情經常睇落好似唔開心咁。
苦瓜乾咁!
舞白幾好呀 有D可惜

https://youtu.be/wvoWEhfKvxI

條片有細個版真子跳舞

仲有 lia 唱歌係幾好 入錯團feel
有幾個唔夠陽光既我覺得會foul
Lia 把聲似YG solo歌手 feel 多d,比較岩Jazz, R&B, blues 果類。覺得佢唔岩入圍其實岩純唱多d。但jyp好似唔擅長呢類型既歌
入團*
條片有個小yuna 唔知係唔係而家呢個
覺得rio好串
點解咁覺得?佢攞到人格方塊,經過其他參賽者、導師同工作人員審視,應該唔差既。
可能唔講野個樣cool
我見到咁既人會驚
你睇下佢final showcase上咗舞台妝之後,成個感覺溫文咗,睇落同隊友都夾到。
聽聞akari喺twitter黑過紗同瑜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞