Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
而家睇個勢似乎最後只有momo+無得出道.
SONY應該會希望個組合愈多人愈好, 雖然最終決定權係JYP. 覺得JYP之前係想揀9個, 但而家愈來愈傾向想要晒12個.
Ayaka唱歌 仲有冇得救
其實想mako係韓國出道多d,覺得適合佢多d
如果佢嚟緊個表演都得唔到JYP歡心嘅話係幾危險, 因為同屬中下游嘅Akari同Mayuka都已經彈起咗.
其實佢無論唱同跳都好過唔少參賽者, 但喺鏡頭前嘅存在感偏偏就特別低. 可能同佢性格內儉有關.
日本仔不嬲鍾意傻白甜嘅女仔, 所以我覺得Mako同Maya比較啱喺韓國發展.
明明好enjoy 睇緊mako佢地跳舞,點知佢一唱,我就毛管涷,大概冇得救,最終應該會同twice既momo差唔多,雞仔嗓
momo唱一個八度內嘅音ok㗎囉
男飯就未必夠4846系爭,佢地應該要搶女飯市場,有啲型格啱架喇。
Riria真係瘦咗唔少
但係Mako同Maya個樣唔夠中性
其實唔一定要中性,我覺得新團做到TWICE咁已經可以。其實日本妹都鍾意元氣風,最重要係歌詞得到佢地共嗚就更好唔一定下下都黎個型格風既
我覺得日本女飯唔係要啲中性路線既女性偶像,twice同izone咁多女飯可見。
不過佢哋唔係握手idol, 到時要睇營運捧邊幾個多啲, 因為韓圍唔係跟人氣去分parts.
吸引少左印度FANS
maya太靚女
Mako唱歌第一喎!你係咪講Momoka呀?
咁我諗依個團都未必會跟人氣分part,始終唔係48系,加上係同jyp共同營運,唔會有邊個人氣高或公司棒邊個,邊個part會多d依個問題存在,不過講還講,主唱line一定係多part d既
...你見唔到我覆人既咪?明顯講緊ayaka啦
主音應該都係Nina架喇
而家來講我覺得梨久D高音好聽過NINA
梨久跳住都好夠氣好穩
Oh I see!
我覺得riku既高音適合女團,nina既高音(其實係成個唱腔)都適合自己唱歌(即solo)多過女團,唱得好但group既時候佢個音太突出唔係好統一
預告片段中, Nina唱Icy高音部分把聲拆晒!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞