Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
佢好岩做女團
Jyp 已經諗緊佢可以幫到公司賺到幾多,
基本上一定大賺。
喺日本個人發展唔係做演員或主持而多廣告既話都好難大賺,強如sony而家都推唔紅自己既歌手。但未光幫到團隊升級就真既。
其實jyp果三個練習生已經係穩入
我諗marketing班人已經向呢個方向度緊
Marketing唔使諗太多,基本上沿用返promote twice既方法就得。twice轉咗成熟風格,初年既青春可愛風格由師妹繼承。睇nizi而家既人腳,應該咩人組成都carry到,係爭在jyp有無一首tt咁既現象級歌曲畀新團。
唔止twice, 我覺得佢想食到iz*one 散band 後部分既餅
follow開幾個追izone既站長、youtuber都有追nizi。
時間一到就轉會
未到都已經兩邊睇
想睇mako,但覺得佢會最後一個出
真子、未光、里茉、Nina、momka
其他麻麻
01位 ニナ
02位 鈴野未光
03位 橫井里茉
04位 山口真子
05位 新井彩花
06位 花橋梨緒
07位 勝村摩耶
08位 ユナ
09位 小合麻由佳
10位 井上あかり
11位 大江梨久
12位 池松里梨愛
13位 平井桃伽
https://nizikake.niziproject.com/riku/
幫梨久拉下票
Jyp真係將最好既稱讚都畀晒未光,講到如果未光係其他公司既練習生會可惜到想搶佢走。
Btw, jyp已經熟到喺未光出場時叫咪醬。
劇透嗎?11
That's why 平井桃伽好少出場!可能被淘汰!
官網劇透
呢個唔係節目入面既排名,只係官網練習生個人虹架點擊數既排名,當係觀眾投票數算喇。
part 2預定共十集,即係播到26/6。

日本黃金周期間,スッキリ喺29/4、4/5、5/5、6/5四日間都有nizi既特集。

https://news.kstyle.com/m/article.ksn?articleNo=2141581
唔知個團咩concept 呢,如果太可愛風有幾個好似唔係好夾,Mako Rima Nina,覺得佢地可以試多d 5同風格。Rima 個人覺得係jyp唔可以發展到佢最好既才能,有少少哂左佢,重要識創作。
出左中字
個人估計都係跟返twice既路線,首要元氣感,只係編舞上要特別型既part咪分畀mako,要特別可愛既part咪分畀miihi。
同Rio 都唔係幾岩,有d成熟感。雖然話mako最大,但俾我感覺rio好似再成熟d 之前睇人分析話 Mako 同 Rio係爭同一個concept: leader, main dancer。但個人好似Mako 都係高一線 不過Rio入我ok既,Momoka就不了
其實算點 有啲睇唔透節目想點
而家算係真係播緊part2?
即係完全睇唔到佢地點訓練咩
邊度 求link
有訓練阿,咪係睇佢地演出前點受訓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞