Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
之後有part 比佢地選心目中出道人選
好刺激
teams for this upcoming episode (episode seven!)

team feel special (twice): miihi, akari, maya + yuna

team icy (itzy): rima, rio, nina + riria

team hearbeat (2pm): mako, riku, ayaka, mayuka + momoka

仲有相出,應該仲有一線生機
Momoka 唔係foul左la咩?重係到既
墊左底一次咋嘛
又要聽yuna鏈住把聲唱歌
人哋上集又爆返上少少
呢個樣靚好多
好似長期有痰咁
未光呢組主要睇 akari同yuna 會唔會出差錯
maya同未光都好穩定
期待未光再次發光

rima組唱icy 實力比較平均一組
但呢首都幾難加上人腳呢組算比較弱
有d擔心

mako組 2pm
又係睇彩花同momoka 會唔會車禍
麻油佳加油
Ayaka, momoka能唔能夠handle heartbeat 呢首咁powerful既歌?
覺得兩個都唔得
不過ayaka有光環 肯定又剩係講進步咗幾多
momoka就真心睇下keep唔keep到上次咁 爆一嘢又跌返就gg了
JYP: Ayaka今場表現好落力,過嚟拎cube啦
又吹star性定人品?
有爆過嗎 幾時
Akari伸脷幾qq
e-girls個po插咗ldh唔識搞女團好耐。
https://www.youtube.com/watch?v=uPyIrddAPAQ
NIZI PROJECT PART 2 - "Baby I'm a star" OPENING ORIGINAL SONG 錄音情況sukkiri獨家片段
發現Twitter 上nina好似少見左,希望佢撐到最後,一開始就最鍾意佢
都幾益彩花下,上次同未光,今次同真子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞