Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
我估第一場dance the night away贏,救返Riria Akari
第二場Swing baby贏,令Yuna Momoka無寳石,直接KO Momoka。但JYP會保住Yuna,確保有一個識講流利韓語!
肥胖只能夠慢慢減, 無可能短時間內瘦好多, 除非去做抽脂. Riria原本體力已經唔好, 如果突然間嚴重節食嘅話分分鐘表演緊突然暈低
睇開mma d人減重一星期可以減二十kg
唔知點做到
唔係日本出道咩 點解要流利韓語
依個團話就話係日本團,但jyp應該係想攞黎發展全球市場既。大概日本成績好既話應該會試水溫打入國際?
英文 Nina Rima
韓文 基本上另外3個jyp 都識
Yuna 愈睇愈7
JYP有講公司新策略
Localisation to internationalisation
先在本土打好基礎先打入國際
係佢以前Wonder Girls時犯下急進錯誤,將韓國市場讓畀少時,而當時美國金融危機,根本無乜發展,宣美頂唔住退出要讀書。
GOT7就國際勁過韓國!
依家Twice都係韓國打穩,再到日本,依家先去美國。
ITZY相信都係先打好韓國先。
Nizi應該係透過Sony Music打穩日本先,有可能會再去韓國,因為始終有知名度,再去國際。
Yuna起碼有半個韓國人血統,都算係自己人。
JYP未定團員數目,話唔定12人好似iz*one咁,喺日本可以大堆頭。以往JYP選秀都會撈返淘汰嘅參賽者⋯⋯Stray kids同Twice,所以話唔定。
講開又講,Sixteen 時無出道嘅都係00後出生,根本JYP 係愛才,如果佢哋能夠堅持到好似彩領咁都可以喺JYP 出道!Somi等唔切,其他都走出去選秀,好難控制!Somi,彩演,池原,Natty都相繼出道,Sixteen真係好勁!JYP 啲舞蹈教師都話跳舞實力最高就係Momo,彩演,請夏(以前都係JYP 練習生),Natty,真係可以出一隊ITZY。Natty最近出道,大個女咗,童顏巨乳,希望佢大發啦!
所以JYP 女練習生真係好很勁!
點解好似冇乜人鐘意riku
未必關韓文事啦
話晒yuna都做左咁耐trainee
jyp點都會留到就留
Momo擺喺牙演請夏隔離講
唔會呀
幾鍾意riku。
都希望natty可以大發,起碼做到請夏咁已經好好。但其實又未必得,始終韓國排外都好勁下,而佢又solo唔係團體出道,又唔似somi係混血(雖然我覺得somi係sixteen,produce101既加成下solo成績唔算好),以一個外國人身份係韓國solo出道,佢真係要用比其他人多好多成努力先得
見第三集有留言話momoka連事前準備片段都無,可能已經半路被淘汰。
起碼做到請夏咁已經係太高標準。
九妹
可能臨尾都比佢出番張相響sns
係真係靚既 可惜
如果真係想從事娛樂事業都有好多途徑既,只係歌舞唔啱佢啫。
梨久,依家啲人叫佢九妹。
空手道黑帶!
JYP 幾鍾意搵運動好嘅,好似ITZY嘅Yuna打類似曲棍球,Yeji識花式跳繩,Apink尹普美以前都係JYP 練習生,佢係跆拳道黑帶!如果計埋Mina嘅芭蕾舞,都好多人!
咁鐘意jyp 自己出去開post好冇
嗰啲玩脫水好傷身 普通人做唔到
冇事前準備應該係佢態度最差所以唔播
播jyp con嗰part啲人話見唔到佢有去 估佢foul咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞