身處鑽石公主號,你問我答

5001 回覆
2600 Like 54 Dislike
公主郵輪其實食既野餐餐都幾正, 每晚晚餐都係食高級西餐, lunch可以選擇 西餐 / buffet.味道亦都幾好味. 同埋船上面有好多表演同活動, 每晚1個大型show + 好多小型shows. 所以近年來都好多香港人去玩
吖係重有啲表演同活動

我都覺得公主啲餐飲會好過雲頂
其實要幾錢一晚?
樓主RIO
希望巴打你無事出返黎啦
希望可以健健康康返黎
港共(香港果隻星夢號)肯定報細數同當冇病徵冇事
樓主好人肯定一生平安
巴打要健康返黎!
一切平安
公主郵輪有好多隻船,停上海、日本、臺灣、越南、歐洲、北歐線都有。
露台房貴過內艙房,因為有海景睇。鑽石公主號去日本10-12日,包一程機票、咁多晚房、船飛、食,20000到一個人
https://cruises.wingontravel.com/search/list-cruise-7-PrincessCruises

【曾與確診患者同船】陶傑14日自我隔離結束 出關嘆下午茶
https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20200208/HWANGYO3XFCUDBOY6IXERO6PAA/
樓主你好,我係牆紙嘅成員。

唔知道你有冇睇過我哋嘅文章
我哋好有興趣想知道你嘅經歷同感受
假如閣下願意接受訪問
請聯絡牆紙 @wallpaperneedyou

歡迎起底,靜候回覆。

每條航線,每種房間唔同價錢,先揾左個行程再睇幾錢,船上包各樣活動但留意要加小費,觀光之類,有時加埋都唔少。真好寫意,但後生唔使心急,先去D挑戰性嘅旅行,上年紀先去郵輪都未遲。
唔係。船嘅污水有分gray water同black water。Gray可以排,black一定要做污水處理後泊岸時排。屎水係black。
而家呢啲狀況,我估條數係落喺船公司嘅保險度。
一開始已經係獨立隔離,即係應該每個人十四日冇徵狀就可以放監
你去含撚啦,有冇禮貌呀你,有冇記者證呀你,死柒頭

問緊你呀,有,冇,講聲,大家清楚。
有冇見到有人喊
樓主食早餐未 等你報平安
樓主
Hi....樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞