身處鑽石公主號,你問我答

5001 回覆
2600 Like 54 Dislike
我想問七樓係咪如常咁賣緊相?
You are not alone

樓主keep 住update 啊,祝大家平安

樓主多d update 情況 , 有熟人係船上
岩岩船上面有新既廣播,船長話驚我地悶,俾多幾個電視台我地睇,但果幾個台係印度台,澳洲台,同cctv聽到都唔開胃
印度台睇下啲印度人跳舞會無咁down
樓主保重
上船果陣工作人員有講過今趟trip係滿員,如果依家真係有位,我都唔敢去...
我間房有個窗睇到海,已經好過內艙房既人
問多句,佢地有無分等級對待你地
例如野食方面同其他倉有無唔同?
唔知道冇得出房,但應該冇啦都冇人行到去買
船而家開放左免費WiFi 係公海都仲收到
我盡力,有時啲英文廣播都幾難聽得明,如果有需要我可以幫手打出黎,如果其他ching係船上聽到既都可以幫下手?
唔太清楚,冇識到有錢佬住好啲既房
唔好懶
抗疫嘅同時場運動都要繼續!

美孚手足被爆頭要推上 twitter
https://twitter.com/Domo96954201/status/1223987271344390144

加入工會,組織力量
⚠️工會大全⚠️

https://docs.google.com/document/d/1IPQPGavm7k6saSj8fZ6J7QtblYdale6O9ddZg0bDEbQ/edit?usp=sharing

啱啱captain就係話:
(1) 聽朝8am (GMT+9) 會泊翻橫濱補給
(2) 會派questionnaire 到每間房,如果有需未來14日既藥填低交畀佢地安排
(3) 有需要日用品補充要係 20:30之前打去
(4) 岸上同事努力爭取艙內娛樂,多咗你啱啱講既幾個台

應該就係咁多,我有無miss咗啲乜?btw, 你地派咗dinner未?
保重呀巴打
樓主無買旅遊保險?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞