身處鑽石公主號,你問我答

5001 回覆
2600 Like 54 Dislike
老實講,Princess今次真係比日本整死,日本政府一向都鍾意左cum右cum, 以為將啲野放埋一邊眼不見就係冇發生
個CEO早知日本政府做野係咁應該會叫船長有咁快得咁快開去日本放低班客算
https://www.youtube.com/watch?v=PGQZjkFg8ZM
睇緊依條片YouTube 推薦我睇番bob條片
https://www.youtube.com/watch?v=LpUo4zqLGjI
樓主加油!要平安翻嚟啊
要平安返黎
rip
未死架
你咪已經玩緊vr 真人體感 jumanji 攞
樓主加油
呢啲comment唔錯
但係從國家角度睇
隔離係船係最安全
放晒落地可能會擴散
唔同位置諗法唔同
Sorry 阻住你睇文
P牌樓主唔想再有手足被黑警自殺

48個apps 啱所有人用,尤其前線手足
https://lihkg.com/thread/1864933/

啲apps可以避免黑警link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

請大家幫推,避免沉底
樓豬頂撚住
咪同樓主嘈個班廢老lo抹下屎忽都要感恩戴德
樓主去左邊?
血氣方剛同女友鎖埋一間房玩國際象棋
對唔住樓主,但係諗起個場景就覺得好好笑
上番熱門

因為愈來愈多人中招
仲有骨牌 諗到都好興奮啊
嗰8個中招嘅
希望冇呢度嘅巴絲打
其實我莫名地覺得是樓主
又嚟update下今日lunch同dinner畀咁多位巴絲:

暫時架船泊既方向唔同,依家係望海,多咗陽光吸收到:

多謝咁多位巴絲關心,樓主同埋其他船上既巴絲加油
鬼唔望係鬧樓主個幾個廢老
好似好撚好食 仲有點心麵
唔會係記邊個睇左啦又冇得sort by 正負評
呢度又冇長文
你碌得黎睇邊度未負評都已經可以追晒啲文
豐富過之前 好似好好食
日本啲外賣盒原來同我地啲發泡膠盒差唔多樣
船上巴絲要撐住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞