師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Human nature
錯focus但李佳歡真心唱得幾好
睇嚟新角色真係邱比特 取代騎士
唔知加邱比特會唔會令隻game太random呢?

加白痴感覺上公平少少

我覺得RANDOM D先保持到個新鮮度
佢地話測試過但冇採用到.

邱比特應該可以加速遊戲進度 加上就情人節
可以有效果
白痴除左有機會拖長隻game之外,應該真係最fit娛百
呢句唔係學查個毛咩
唔係啦,羅志祥成日講。
其他人:我覺得預言家還是要第一天跳啊。
羅志祥:為什麼?我就賭嘛,賭狼人刀不到我嘛,我就賭嘛。
其他人:
呢幕好經典
呢排少出街想聽下歌,可唔可以推薦幾個特別啲嘅參賽者想當年都成日睇超偶、星光
呢排愷樂都開始敢串問米
我鍾意屁孩,之前聽過佢夾911 @聲林之王正到爆

https://www.youtube.com/watch?v=N3lPZ4hCVGg
錯focus但李佳歡真心唱得幾好

聲林之王
最近好多聲林人都上咗狼人 佳歡 維芳 可強 莉潔 屁孩
呢排少出街想聽下歌,可唔可以推薦幾個特別啲嘅參賽者想當年都成日睇超偶、星光

第一季最鍾意李佳歡 推薦達爾文、言不由衷

李友延 自己作詞作曲,勁有才華 推薦把音量轉小、誰

泰國小妹妹Gail同閻奕格合唱你啊你啊,勁鍾意

第二季最正一定係李艾薇 連老蕭都勁鍾意佢,推薦盛夏光年、緣分一道橋、你敢我就敢

另外仲有個香港人參賽,叫楊碧琪,都係自己作詞曲,奇幻風,可以聽下Guilty Pleasure同偽裝,佢最近出咗首新歌,叫愛情白話文,都幾正
我都幾鍾意佢,不過呢兩集狼人佢都冇做過啲咩咁
可能唔太識玩

聲林入面玩得最好好似係可強
艾薇直頭超曬班
舞台魅力組但唱功超好,真係女版蕭敬騰黎
利申俾<你敢我就敢>電暈左
仲要玩啦啦隊搞到塊面有疤痕都可以咁勇敢
性格都好可愛,但一上到舞台就勁有魅力
魚伯班人點到會盤得掂邱比特
愷樂好似係串得最勁嗰個可能唔想續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞