師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
婁on9到直接跟曬宇辰風狼坑2 5 1010打5, 2又打10好明顯唔共邊如果婁呢場好人可能已經直接打死宇辰(雖然宇辰係好人)
狼殺全部都有正反邏輯, 睇你信邊面
宇辰真係無論如何都有發揮空間
其實09人狼狀態進步左,但狀態都仲有少少差距
以前有排09經常做狼,好快比人睇得穿,勁快比人投死
直至後尾練出抿民抿神,即使被好人睇穿都冇所謂
直至而家,狀態先相對上算接近左
查個毛有機會可以向09呢個進步方向發展
有低玩好正常姐,人地態度冇問題,唔洗咁樣就話唔想睇某個嘉賓
成日有藝人玩得唔叻就叫人唔上,再咁落去,真係冇嘉賓上娛百
以前玩家水平偏落後,3狼狀態都偏差,以前好多偽高玩都捉到唔少狼,eg 以辰 宇辰 鋒澤。
而家少左低玩上場,佢地基本上連續n場捉唔到狼。比著以前既鋒澤,佢3狼都捉到出黎

就算真高玩09,都少左好多點3狼既鏡頭。
例如尋日仲投錯真熊票,比著以前09唔會投錯票,只會輕鬆點3狼。

學愷樂以前果句:09唔會踩錯佢,踩錯愷樂既09一定係狼
而家愷樂都少左講呢句
https://youtu.be/4VOpziCDDLc
靚仔真係大哂
第一次見大熱門下面留言係咁
https://www.youtube.com/watch?v=k6Cr1n6qV_c
小賴保完卜心踩番轉頭笑撚到

米爺呢場就同卜心對跳?
睇預告好似幾好睇咁
卜心同愷樂個part幾好笑幾可愛
諗起綜口味暗黑鋒澤俾零九笑
佢夜晚兩晚開眼個陣都好似好驚咁
問題係佢已經係娛百元老玩家,無理由仲係緊張...反而初次黎玩果D 就算玩得差D 都絕對可原諒
下面一堆迷妹留言
態度最近先轉好左咋...之前出晒名貼面+ 走心...俾人屈仲會喊,點爭得落呀?
仲有成日講場外。。。
而家都好煩,成日扁嘴
09晚晚都有上 但好似冇乜存在感咁
琴日個局有日鬧小賴做咩玩得咁差
笑死
小瓜2018年已經開始上娛百玩狼人殺,玩到而家仲係咁樣,絕對抵屌啦
但係睇wiki佢上節目玩得好少場 即係私底下冇咩研究
改左咪得
咁愷樂之前咪仲癲,又發誓又喊又貼面,而家冇咪得
假面甜心好想知卜心私底下玩係咪真係會丟號碼燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞