師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
可以格硬話睡左既,當佢睡4女巫冇毒,但既然佢地覺得係女巫毒就一定2隻小狼
但狼美冇得自刀
全場好人得09最清晰,真係搵到卜心聊爆既點,確認婁、卜心雙狼,差第3隻狼,根本直接帶領好人獲勝。

第2係預言家鋒澤,兩輪表水表得好好,靠抿牌查卜心確認1狼,查大低玩小瓜避免投錯票。

狼人黎計,偉晉都係隱得最深,直至直4號騎士出黎,無哂狼坑先令偉晉係狼。

愷樂第一輪投錯票,09見到票形都o哂嘴。第二輪話自己分唔清真假預,根本冇站過邊。只可以話愷樂有進步光環,易拿mvp
係wo
09 盤左邏輯,1,6雙狼,婁同卜心基本上鐵狼
差在騎士令到4號可以自證身份

本來09 盤1,4,6
變左係1,6,2/10
小賴話鋒澤有bug
但又講唔出係咩bug,1999

愷樂今場就值mvp啦,尋日真係唔值
不過鋒澤直接點中3狼,冇容錯呢下更加值
其實小賴幾個禮拜前有喺ig講定話之後有幾集佢會柒到飛起求大家手下留情
其實兩個都值mvp既

鋒澤預言家靠抿牌查中第1隻狼,已經連續兩集係咁,佢唔係見人地新玩就鳩查,真係靠抿牌,加分位黎

第2隻狼對跳狼,容易。

第3隻狼,直接無容錯點中第3隻4號,全場得佢1個敢絕對踩死4號。

鋒澤點3狼,有2隻狼真係靠佢自己能力值點中哂
其實佢都算係幾認真嘅藝人 有知要上通告就算忙都會開手機版練返下先上場
又唔係好似主持咁可以寓工作於娛樂
錄狼人殺其實幾開心
有錢搵又有得玩
玩差D又比網民屌
小賴終於正常翻
屌, 見到呢3隻狼仲諗住有得打吓
兩Round完Game
2019冠軍回來了
狼發騎士查殺應該係最慘嘅情況
btw 其實娛百規則
狼人悍跳發金水係咪好啲
7個好人, 有4個神, 發查殺有超過一半機會發中神
基本上已經收得皮
小賴直接裸點三狼
btw 騎士被發查殺查外置位係合理玩法
問米學下嘢啦...

不過騎士真係令成場無咁好睇

今集比偉晉悍跳好啲 因為查個毛悍跳真係比較差

而節目搞錯發言次序真心唔好
呢一局真係證明要攞走騎士,難得查個毛壓得算好

愷樂已經勁到站錯邊 = 狼
小賴每次騎中狼就走去後面笑到仆街
真係次次都自己起身去後面
都唔係嘅 發中預巫都好
民都好 好似上次陳敬萱咁民走對狼唔錯
今集好好笑
查個毛點解每次做狼都咁黑仔

小賴好猛,裸點三狼
關上帝視覺好難察覺愷樂係狼
Btw, 愷樂而家做狼猛到識打衝鋒

鋒澤抿錯晒啲身份,賽後討論好悶悶不樂咁
我都有留意 愷樂直接衝鋒站邊9
不過平時佢好人會猶疑下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞