師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我就唔明佢點解咁有錢仲唔轉手機 仲用緊8+
no哥同乃哥都講過好熟佢屋企人
同埋睇鋒澤上節目煮野個時完全不堪入目就諗到佢係屋企做大少既樣
可能黎台灣用自己錢就慳d,
連個手機殼爛晒都唔買個新
然後fans就送左佢同09情侶機殼
個鼻好怪
https://www.youtube.com/watch?v=0bGqYiwjWFg
真係大少嚟 煮到揦手唔成勢
不過作為一隻識唱歌嘅吉祥物佢唱señorita好撚好聽
真心係吉祥物黎
兩個主持人幫佢,連鏡頭後面既工作人員都幫佢拖

勁寵佢勁可愛
聽過愛的抱抱都算有年資咩
咁快就算老
明顯無問屋企人拎錢啦,靠自己
要知道台灣藝人通告費一律 1350 台幣 (當然而家鋒澤應該唔只呢個數),扣除食,住,真係搵個錢括下沙都無 仲講咩換手機
重點係佢其實富二代嚟為咗夢想自己嚟台灣成功係五年內有人氣同成就,好叻。

係,我有睇佢既訪問都呆左,竟然係富二代黎台灣打拼,而且唔係hea 做玩玩下,抵佢而家爆紅左
我就唔明佢點解咁有錢仲唔轉手機 仲用緊8+
可能黎台灣用自己錢就慳d,
連個手機殼爛晒都唔買個新
然後fans就送左佢同09情侶機殼

有冇圖?
頂著上億身家的新加坡白咖啡小開頭銜,邱鋒澤卻選在台灣發展音樂事業,脫掉首張專輯的偶像包裝、改當搖滾型男,雖然走的是自己堅持的路,但邱鋒澤坦言,如果到33歲還沒有滿意的成績,將轉戰幕後揮別歌手身分。

一億台幣身家,香港人大把人有
又好似唔算真係好有錢 只可以叫 小康之家(以香港角度)
呢首歌都起碼10年前喇
我都老了
成日見到佢細佬日日落club玩 食貴野就覺得好神奇
感覺問米有d鋪路想做偉晉果類演技型玩家由頭用低玩+綜藝技倆去包裝救返個人設
琴晚比蝴蝶恥笑,死都唔認輸都已經少見,成個大嬸版既偉晉

佢呢個地位仲肯忙住搞娛百,點都比返d尊重佢,係佢奶共講大家都係中國人扣哂分
雖然剛來台灣發展的時候頗辛苦,邱鋒澤表示:「放棄只是偶爾一念之間的事情,因為沒有其他事情比創作更快樂。」邱鋒澤過去曾和吳心緹傳過緋聞,問他目前感情狀況,他笑說:「單身有一陣子了!」

嘩,唔搵至好,見到佢細佬個樣
佢地通告費咁低

其實尋日果集凱樂串9 佢"老闆加油哦" 真係聽到有少少心酸,我都真心希望問米玩番好D ... 起碼等娛百可以長玩長有,話晒本身舊年都出現過接埋嘅危機
我而家先知佢有細佬,佢細佬咁似蛇精男
咩料,蛇精男
我好似DCARD話以前心緹 刪左有啲以前宣傳動態

佢同偉晉仲有交流 同零九仲一齊出嚟面殺
但同鋒澤就... 實在好明顯
佢細路..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞