師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我都覺得似係。
以佢嘅資歷同其他大咖例如佢老闆嘅熟悉程度,應該好多人邀請過佢去中國發展,但佢都係代言台灣品牌、喺台灣生活
Miwa自始至終都無表過態
之前店長所講嘅聽過人(妮妮)講紹安偷睇
但戈d人都無一個出嚟表態
咁係店長on9 就算真係有人揾佢講
人地私底下講下佢就當企佢果邊
到真係要開戰就梗係另一套講法
佢又冇利益比到人
無論紹安有冇偷睇 呢個店長都係on9
咁同大j生砌史箂姆
最後冇證據鳩up要認輸
比連登仔捉返落神壇一樣
就係襯先keep住講
可能p重手左少少掛
正解 所以我依家站邊紹安
純粹係因為店長等咗成個幾星期之後先拎出嚟嘅‘證據’真係太柒同太薄弱
我兩邊都覺得唔係咩好人
如果就咁睇果幾條片
紹安係有啲問題 但又未可以完全打死佢
不過果個店長咁撚蠢就應該out左佢先
佢地唔私下傾好先
一嘢就擺上嚟
會對狼人殺圈明顯有壞影響
紹安後尾直播睇返堆片,都話其實店長咁樣放大檢視,在場都可以睇到有幾個人係會郁個眼罩
店長真係蠢在唔喺第一日就即刻拎齊人證物證一擊打沉對方
冇人出黎講野先鬼
其實咁講啦
用眼罩本身已經有啲鬼
我覺得有人偷睇先正常
不過你咩柒花生都冇叫人點衝
佢有片出自然有其他玩家站佢邊
梗係冇 一來冇證據能夠打死
二來你又冇利益比到人
一係佢就揾到金主
直接搞壇野有godlie咁嘅拍攝質素
然後叫其他人過去玩但幫我打死紹安
否則在公在私都冇理由出來幫佢衝鋒
不過講真紹安今次表水幾好
首先未有證據時就話自己無做過,話點解要我搵證據證明自己清白,唔係對方拎證據出嚟證明自己有做
再加一句:佢話Miwa同佢講對到眼,做咩觀眾唔直接走去問Miwa
然後出證據時就話每個人其實要放大睇都會間唔中郁到個眼罩,但相信呢個圈子玩呢個遊戲嘅人無人會偷睇
應該無咩人會支持店長搞單咁嘅嘢
話晒紹安喺狼人殺圈子都叫紅,同佢一齊拍片有效增加點擊率,(加上紹安最近開新節目
然後店長拎出嚟嘅證據柒成咁,我都唔會站佢邊啦
【娛樂百分百】2020.01.27《是在哈囉長鏡頭》陳零九、邱鋒澤、小賴

https://www.youtube.com/watch?v=dwax1ihxA2A

新單元咁..
唔係佢表水好
係正常人都會咁諗
你店長花生都冇粒出來鳩up想點
只能夠話呢個店長弱智
佢咁衝出來我相信係有人私底下同佢講過
但打唔死咁on9真係唔適合玩狼人殺
大j都仲話有社會光環頂住
呢啲魚毛蝦蟹真係可以縮返入個龜殼
狼來了次次d狼都玩到先知咁
其實佢地係弱智定唔知規則
我記得通常過年都係重播舊野
可能左剪右剪砌埋一集
睇封面應該係
其實佢地錄左咁多集點解唔可以照播狼人殺,唔係好明依d過年慣例
頭先搭車見到個目測40歲以上嘅女仔睇緊呢個節目
琴日隻狼直頭當咗自己係好人咁玩
我都睇得好無耐,難得咁遲嘅咒語有啲難度,點知愷樂同masha不停助攻
40歲以上、女仔
過年去晒拜年冇人睇電視
好似係
咪跟左米爺之前咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞