師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
偉晉搖得好好笑
就咁睇應該得兩集
09鋒澤室內直播戴哂口罩
我都諗緊同一樣野
會唔會出完街一路無除
慕容公子係到
傳聞佢私底下玩狼人殺時會激動到拎號碼燈丟人
死喇
流落咗喺荒島,個wifi慢到....
睇怕會有成個星期睇唔到狼人殺
09無出過街咁濟,我覺得係之前鐳射遮一遮面兼教育大家口罩既野啫
鋒澤係新加坡唔知有冇,希望佢都宅係屋企寫下歌算
between兩個一齊直播好有小別勝新婚feel
帶/殺預言家比較低效益,0995有講
之前09今年有集同主任做狼直頭試埋出黎,一路雙預言家咁去
我都覺得係帶一個自己認為/抿出係女巫嘅玩家最好
因為預言家可以留返狼隊友刀
寧願盲帶其他人,搏帶到女巫悶佢支藥

但睇好多場娛百 啲人多數都係帶預言家
12人局紀卜心狼王,估到09/主任高機率女巫,但都係揀帶預言家
補充少少,我覺得狼王帶預言家都唔搏下帶女巫
一係女巫已經冇藥,一係前晚刀過預言家(連刀唔到),
一係就臨死仲想扮獵人
百分百柒撚到唔夠膽比人係大小s條片到留言
未係問米嗰皮寫輪眼都只能抿人狼神, 問米話埋比你聽係咩神仲要100%中
想入去睇留言 點知熄咗
仲夠膽出片 羅志祥真係奶共奶到傻撚左
咁呢D又唔關佢事下話
連製作人都要聽佢講
而家勁撚憎大小s 仲有果兩個賣仔哂恩愛魔人
其實想問眾巴打點睇九澤玩cp 玩gay情

而家直情拍埋劇,仲刻意只放九澤長鏡頭

我作為男觀眾,都幾憎睇呢種梗,本身對佢地觀感都唔錯,而家好感度急劇下降
target audience太多腐女所以要滿足佢地掛
九澤fans 真係多 自然會拍偏向佢地中意嘅嘢
但劇埋當一個娛百單元仔
長鏡頭又唔只佢兩個... 而且只係填新年檔空缺姐
唔係得九澤先有長鏡頭喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞