師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我第一日已經站邊鋒澤真預
查個毛都幾lag機下
反而我係最後一round 先知偉晉係狼
啲演技好好

小瓜發言咁爛 我覺得佢似狼
點知鋒澤俾佢金水

今集我覺得零九值mvp多啲
話說鋒澤發完金水比小瓜 小瓜反水段發言
09鋒澤係度笑鳩佢
係 全晚得呢點冇爆身分呢下做得好 加返唔少負分

仲有1號發佢查殺真係錯 暈民咁信你竟然踢開佢

查個毛
查個毛狀態唔同係要玩開個d先睇得出

呢集有兩個新玩 好明顯佢地又係上黎宣傳平時冇睇開節目個d 所以會信先跳果個 呢到都冇左兩票啦
其實一係刀小瓜一係刀零九
女巫咁龜毛到最後先開毒,最大機會係愷樂
要睇埋人設呀朋友,數據庫顯示小瓜係低玩(以為佢會進步,事實係永遠都唔會進步個隻)

所以佢發言爛係合理、正常

唔一定係狼
小瓜好撚on9

7號如果係狼大可以發8查殺發你金水你踩返人轉頭

抵俾九澤笑
個新男仔唔識玩啦 驗小瓜咪一次過知三個人新分又唔會帶到狼美
條友暈
個畫面好似0995覆盤個陣佢地笑人咁
有預感愷樂今年拎mvp次數會超多
小瓜講完一大輪會唔會覺得自己好on9
應該唔會
如果佢發09查殺就好睇
兩大看點
1)愷樂思路極清晰 mvp眾望所歸
2)嘻小瓜比眾人恥笑...啲鏡頭仆街到影住佢地笑...
好人狼人都知佢on9到唔係狼...

神同步
我覺得佢應該學偉晉,做狼捍跳都應該保持扯高語氣果隻跳法
呢點係鋒澤乘日做多左既野
同意不過小瓜懷疑既點係覺得真預第二晚查佢就好,但係如果係真預,女巫解藥都用左,你都要被殺了,你要查個毛??
算啦 進步左㗎啦
小瓜玩左咁耐都仲係玩成咁
發言同歸票完全係兩個方向,咁基本的前文後理都搞到一塌糊塗
愷樂一般局都超曬班了, 加上主持人出席量今年一定多過09
又一好局被騎士破壞曬狼隊本來已經天胡開局第一日跳嬴走兩民都羸唔到騎士跳之前全場好人都未搵到真預, 獵女騎都要站1, 得一個民09鐵站邊7仲要騎士已經算揀錯人驗, 好人容錯真係太大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞