師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我都覺得點解佢地睇到大飛咁勁,以為佢帶熊係有盤過邏輯

但大飛最後討論環節有問大家佢係咪唔跳會更好,所以我覺得唔洗鬧到咁金,畢竟佢有反思
佢真係打1啊 重踩果隻 不過第2晚又保返佢係好狼
唔知係咪醒咗發現得返自己一個呆撚咗
我覺得今晚大飛真係還好
反而佢兩個狼隊友
有啲地獄
引我上水
狼又變番棄票同衝走狼王
佢係自欺欺人定真係覺得無嘢
好眼力
係,佢本身可以扮到民,第二round無端端講個死人就爆爆地狼
其實冇變過
鋒澤偉晉不嬲都係咁打

只係之前09 小豬 衝票
當米爺都開始識得衝票時
鋒澤依然要玩倒鈎
大飛悍跳呃到兩票投真熊,算係咁
狼好似仲係覺得一定要悍跳

賽後講前面愷樂都懷疑小豬多d,大飛如果跳獵真係好似好好
不過大飛程度未到臨時變通啦,決定左跳應該個心醞釀緊個情緒
其實雪狼既存在係等熊冇叫之下大家都要諗下果兩個係咪好人

狼王帶熊冇人帶下風向懷疑4、8係雪狼
不過未盤到雪都合理既
偉晉明顯邏輯好過鋒澤好多
偉晉唔會打死小狼隊友係狼,然後累佢比女巫毒,然後起身再保番隻狼
咁做好明顯邏輯上嚴重有問題
其實響第一rd唔整死問米下
大飛個位真係難搞,唔跳就要隊冧問米,跳就同蝴蝶爭票計地位點都係整死自己
話沖其實都係得一集咁大把, 鉤係魚伯宗旨...等09卜心示範多幾次, 其他人知道沖鋒好處可能會打多D...好多操作都係要佢地帶起左其他人先識跟
呢個好似係玩法問題? 唔係邏輯問題
講邏輯嘅話就係佢覺得1聊到唔好所以重踩將隊友打成焦點
佢係完全冇需要咁打
09話覺得荳荳係度講廢話
得愷樂覺得指導荳荳教狼人玩

荳荳叫熊側邊既人跳身份,冇身份既就票走。因為狼根本跳唔到身份,荳荳完全係教緊好人玩,所以唔會教緊狼人玩,愷樂個諗法係有問題
如果大飛唔假跳熊選擇做隱狼,應該真係可以推走羅志祥,本身荳荳同愷樂嘅發言都表示偏懷疑羅志祥。

如果推走羅志祥,入夜刀愷樂,第二日大飛第一個發言直接自爆,咁大飛真係可以拎mvp。
https://www.youtube.com/watch?v=SrcPgpb9vqM
呢排轉左性就為左出呢集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞