師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
反骨自己有拍狼人殺? 咪魚塘局孫生MVP
要起碼去到蝴蝶依家個水平先敢挑問米機第一輪除非特登聊爆,有不成文規則唔票得九澤同問米走

今日呢場d狼咁岩坐錯位,如果宇晨係第一輪歸票隨時全集逆轉
蝴蝶同問米始終係自己友,自然可以大膽D
其他嘉賓,尤其係 大飛大根呢類綜藝咖,靠上綜藝搵飯食,真係寧願得罪觀眾都唔敢得罪節目組
其實娛百係咪唔同板都係狼人劣勢
好人3強神 可以追輪次
狼只有1個追到輪次
熊局雪狼唔坐熊隔離同冇用冇分別
狼係咪應該更加要打衝鋒
打衝鋒衝走完人都可以博下第二日聊返起
好人容錯率比狼人高 要d 神做錯晒先有得贏
唔打衝鋒一直勾其實同等死冇分別
因為有騎士喺度驗一驗其實已經壓到狼嘅生存空間得返好細
暫時睇到得10人警長狼王局先比較平衡甚至狼秤先少少, 其他板一律好人優勢
呢D人腳真係無心機睇, 係記得魚伯反骨局好似有講過孫生係反骨最強
睇返先知蕾菈反骨局有上,原全無印象
原來丫頭唔戴眼鏡靚咁多,佢戴咗眼鏡睇落好肥
愷樂身份俾大飛假跳有d走心,我覺得
主任做唔成狼啦,佢係狼愷樂一定鐵熊,佢前置位仲唔跳?
但係愷樂無盤依樣野仲懷疑問米,所以個下歸票可以順勢推走佢,到時第二輪有人講依個邏輯先再自爆
你呢個邏輯都係假設主任有正常邏輯
而且無上帝視角下,大飛都有可能係真熊
https://youtu.be/bVJaKngYSwE

到底愷樂拎幾多次預言家
係咪悍跳狼啊 2號最後冇投票推人出去
都有機會

但小瓜話兩個神出去 淘汰區得零九同愷樂
睇漏左焦凡凡添.咁應該似悍跳狼..
查個毛係狼.
齋睇小瓜狀態唔似狼
可能佢被杠推
淨兩神兩狼三民 拍民都可以.
我都覺得係.
同埋得查個毛投佢
呢D人腳真係無心機睇, 係記得魚伯反骨局好似有講過孫生係反骨最強
睇返先知蕾菈反骨局有上,原全無印象

9up者
佢地自己玩第2局孫生過水冇人理就當最強,明顯蕾菈 凡凡聽感先識玩d
其實娛百係咪唔同板都係狼人劣勢
好人3強神 可以追輪次
狼只有1個追到輪次
熊局雪狼唔坐熊隔離同冇用冇分別
狼係咪應該更加要打衝鋒
打衝鋒衝走完人都可以博下第二日聊返起
好人容錯率比狼人高 要d 神做錯晒先有得贏
唔打衝鋒一直勾其實同等死冇分別

表面係,但有加雪狼既話
熊冇叫,你可以慢慢屈熊隔離係雪狼既風向
早兩局09、米爺踩孫生咁(當然果局真係雪狼)
有雪狼先多左熊隔離唔一係好人既可能性
好幾局結果論都係要多d衝鋒,就係爭左果票
乘日諗衝完點兜
但冇諗過衝得走一個好人就算兜唔番就賺左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞