師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
基本上一定驗小瓜
一查殺一金水
只有問米呢D on9 先會倒勾倒到低...今集三隻狼都係醒目,而且偉晉同卜心做狼不嬲合拍,今集狼輸有D 可惜

小瓜仍然一如既往伏...第一round 歸票講完9 無隊友最後又歸9, 伏到無人有...唔知點解呢度有巴打撐佢...
2018年玩到而家都無乜進步,唯一進步係已經無咁走心
完全係半隻狼...第一round 亂咁歸
如果唔係查個毛刀錯左,小瓜要背鍋
小瓜on9 到俾金水都要反水...伏到...
佢應該係娛百唯一一個進步最少嘅嘉賓
大根大飛都好過佢
愷樂真係開始有高玩風範,唔係講笑

同埋今集0995 先講過,愷樂玩左180場,佢可能係全台灣玩得最多嘅藝人
大家都係gay + 撞樣, 小賴強過佢太多...
第一round 信錯預無問題,但先講個個都踩9, 最後又歸9, 點都講唔通啦
玩左2年都玩到pat 屎咁,所以我唔明佢仲成日可以上娛百...
等娛百改騎士做白痴啦
都唔明有咩技術困難可以一直唔改...
我諗應該係因為會搞到每場遊戲時間過長,難剪片掛
佢0995都話玩到唔記得邊集打邊集
09打後第二把交椅睇黎爭持激烈,仲有問米之逆襲
其實查個毛起跳既狀態
加埋鋒澤發一個唔係焦點牌做查殺
已經覺得鋒澤似真預多d
竟然仲有咁多人唔信鋒澤
仲有騎士真係太屈機
場上得返8個人 騎士騎完之後定晒假預查殺真預金水騎士
得返09 愷樂 偉晉
但係愷樂第一輪投8又好難做得成狼
即係09 同偉晉揀一個
09 由頭到尾站邊真預而偉晉又兩輪都扮暈
除非09玩倒勾玩到咁癲 咁就真係抵狼贏
如果唔係都係得偉晉
話說郭紹安教班女玩狼人教到連郭雪芙都同佢一齊玩
佢有冇諗過以前玩爐石係浪費左人生幾多時間 仲要出術比人踢出圈
問米應該好難喇
但愷樂真係有潛質
而且09 第二輪已經捉到卜心聊爆黎講,肯定做唔成狼..所以真係得番偉晉
愷樂都好果斷咁毒佢
唔睇標題以為小瓜
笑死 loop咗幾次
btw 我都係今次第一次認錯以為小瓜
上次見鋒澤同零九講演唱會嘅事
最終都係delay 但的確係明智決定
偉晉擺上story 時我仲諗緊點解打小賴
點知真係小賴
心緹睇落有D似楊丞琳鋒澤走寶
唔係話心緹食另一件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞