師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
全場得鋒澤一個新加坡聽唔明咩事
我見ptt 都有人咁講
可能就係覺得反正真預已知狼查殺狼
搏佢下晚刀唔中 睇下搵唔搵到三狼

不過前題係要說服到好人信你先得
係小賴點破佢有身份嘅情況
結果就會好似之前荳荳咁
第二晚被刀
第一晚個格式就崩左無得救
唔夠啦, 天生已經輸輪次第一日又出狼
查個毛都係宇辰嗰類鍾意倒勾賣隊友
狼隊格式係狼美悍跳出局同時做高查殺狼身份查殺狼起碼要似個好人個格式先打得成, 好似查個毛咁蕂曬雞反而做高左悍跳而且咁啱真預驗同一個人, 格式崩曬無得打
鋒澤早排成日話想攞MVP嗰陣都係咁點3狼不過無中過今日其實喺預言家角度點3狼唔難, 加上末置位, 未發言已經送左兩狼個人覺得愷樂表現好D
查個毛做狼真係有好大進步空間
https://www.youtube.com/watch?v=7iPMIgzOgvk
聽日狼來了終於有09鋒澤,希望d先知狼人唔好再亂黎
如果前置跳左預發金水,全部做慫狼倒勾都唔錯第一日盲推1個夜晚刀預變生推, 勝率應該會幾好
一般人都係好人玩得好過狼嘅做狼拉唔到咁高可以試下禁低好人時個狀態平衡下
頂 愷樂連續兩集都好猛
佢啲頓點真係好難搞

好人好難勁頓點 不過我建議佢唔好裸點三狼咁多
同之前問米以辰堅持唔跳預個問題一樣
第一晚畀狼假跳預都唔跳身份
甚至查到狼都唔跳
覺得可以查多晚先再出嚟
到時表水唔夠好身份唔夠假預高
說服唔到好人又畀狼人帶哂風向到底為咩
有料到假澄清真賣廣告
其實鋒澤視角裸點3狼好正常
反而愷樂平民都鐵站真預真係高玩
我仲以為刀咗真預狼隊玩完點知大家暈到咁
狼第二晚唔走去刀騎士基本上冇得玩
點知孫生個個信 + 真預發同一查殺

只要孫生跳得差 / 真預查殺另一個乘件事已經唔同哂
講起果集可以探討下

果次荳荳又係後置位查番同一個查殺(宇辰)
果次佢就冇跳諗住大家都出左宇辰

點知最後歸票果個歸走左鋒澤
梅林預智破狼查殺狼
用左半年都未攞得番d信用
可能對跳既要係小賴、語噥先有機
你咁講又啱
tsui T
5 小時前
話說
最一開始, 店長燒的一個重點是, 他說他偷聽到MIWA跟妮妮說" 我跟紹安夜間對到眼"
結果妮妮開直播說, 她記憶中MIWA跟她說的是" 感覺好像被找到了"
幹, 兩句話的意思差十萬八千里

tsui T
5 小時前
https://www.twitch.tv/videos/538950209
03:22:30開始說
她說她不能站邊, 因為她不會有辦法知道紹安有沒有真的作弊, 除非她自己也有睜眼看
但她只能回應MIWA跟她的對話這件事上面
她說記憶中MIWA跟她說的是" 感覺好像被找到了", 而沒有提及到"夜間對到眼"

原來都叫有出過聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞