師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係囉 真係好慘!既然明知問米咁勁 點解唔有時訓下佢呀!09好慘
婁呢場扣好多分
其實問米今場表水都好差
只係捉小瓜抿唇同查個毛講野窒機
冇咩邏輯
只不過有主任光環加持
佢鳩笑可以等人焦點打落佢笑既人身上

其他人鳩笑應該俾人打翻做焦點
仲好講 成場條線都俾塊死人牌擋住
唔使多講 一開波見到小瓜有份做狼就知死左9 成...
佢明明已經係老玩家,上左娛百N 次,都係咁緊張,好心娛百唔好諗佢上黎啦...
其實宇辰無啦啦打返2個位好奇怪
大狼發小狼查殺應該冇咩效益?
查個毛同小瓜係咪應該拎呢個位扛推返佢轉頭
又會跟埋宇辰都有
宇辰做好人永遠反指標
問米同查個毛其實好似
好人同狼人個狀態爭好遠....
今集主任好岩玩難得咁快無兩件高玩比佢自帶風向練好d表水佢點都佔返個高玩位

查個毛仲未夠冷靜,帶唔到狼隊真係輸左響第二晚投票雖然宇晨都應該放毒追輪次
其實唔係好想認佢mvp
老實講佢睇到既野 唔係好特別
查個毛頓點唔係第一次講
小瓜緊張都算明顯但表水ok

反而之前查個毛留意到卜心唔咬下問米/荳荳留意到唔知邊個咩平安夜拍唔拍手 呢啲真心資料庫 值得讚

好啦 我認我私心唔想睇佢做MVP
呢場講唔到邏輯
焦凡凡贏人設 查個狼輸緊張
都冇咩好盤
人狼太唔統一 今次真係好明顯
可以試下拎多啲狼
鋒澤太多嗲 好想叫停佢
其實大狼發小狼查殺,有無效益要睇情況
好似今集咁,如果鋒澤係小狼,佢身份就係反向金水,推高身份,之前鋒澤宇辰零九都玩過呢個套路
要成為真係高玩 狼真係要佢做多啲狼
完全唔想聽鋒澤9up
佢今集發言ok呀
今集鋒澤發言好正常
佢一唔玩梗就會有正常輸出㗎喇
我係覺得佢踩問米果段太長 雖然feel到佢好輕好輕咁踩同埋打人設邏輯強
最岩佢係剩番果兩狼真係可以狀態流推得走者
問米真係要加返多d邏輯啦,你睇到既野得你自己,依種本水睇到根本說服唔到人
Btw就算依度都好都少左人話佢作幣
其實問米今場表水都好差
只係捉小瓜抿唇同查個毛講野窒機
冇咩邏輯
只不過有主任光環加持
佢鳩笑可以等人焦點打落佢笑既人身上

其他人鳩笑應該俾人打翻做焦點
其實唔係好想認佢mvp
老實講佢睇到既野 唔係好特別
查個毛頓點唔係第一次講
小瓜緊張都算明顯但表水ok

反而之前查個毛偉晉留意到卜心唔咬下問米/荳荳留意到唔知邊個咩平安夜拍唔拍手 呢啲真心資料庫 值得讚

好啦 我認我私心唔想睇佢做MVP
呢場講唔到邏輯
焦凡凡贏人設 查個狼輸緊張
都冇咩好盤

更正
佢係身份高就停唔到
志豪太早走左
佢今集完全無夾硬講cp,我聽落舒服好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞