師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
或者以後每場好人都刻意整啲頓點,達至狀態統一
小賴又全場暈...真係無總冠軍風範
愷樂真係愈來愈強,論呢兩集表現,愷樂仲強過卜心
卜心尋日都聊爆左
09 都曾經有段時間玩狼勁明顯,跟住就好番好多
希望查個毛可以加油
咁都比你搵到
小賴d偽邏輯好難頂佢有時唔知係未諗得太深累死佢唔聽人講再差落去就等變第二個以辰
小賴完全係鋒澤果type,一失準睇到

卜心琴晚應該特登聊爆,搏女巫當佢係狼美人,引佢去毒真身查個毛,方便佢地屠民
琴晚狼隊其實係高水平,狂推低位好人+衝票,只係09愷樂隱藏得太好卜心明顯吸收過0995既野
佢之前唔知係邊個娛百花絮話自己私底下根本冇玩過
仲嘴D酸民話自己其他工作都唔接要認真一直玩狼人
筱崎?
不過應該係話忙起上嚟就一段時間無玩
卜心最近都普通
我講小賴 佢叫D網民唔好太嚴苛類似嘅野
篠崎我都係覺得佢係衰係發言上
佢邏輯係OK但演說能力冇去到可以令人accept到佢套邏輯
我講係筱崎條片
私下有玩啦 新年先見佢同一班人同紹安面殺
只係忙就冇玩 咁好正常 語濃之前拍片都係咁講

筱崎睇佢做狼人刀法就um...
應該係掛我係睇完娛百utube演算推薦比我睇所以冇留意邊個channel
篠崎好似好少做狼 我剩記得有集佢跳預言家查狼蝴蝶狼王同梁以辰頂 跟住夜晚仲要刀梁以辰走呢下真係好差
小賴又全場暈...真係無總冠軍風範
愷樂真係愈來愈強,論呢兩集表現,愷樂仲強過卜心
卜心尋日都聊爆左
小賴d偽邏輯好難頂佢有時唔知係未諗得太深累死佢唔聽人講再差落去就等變第二個以辰
小賴完全係鋒澤果type,一失準睇到

卜心琴晚應該特登聊爆,搏女巫當佢係狼美人,引佢去毒真身查個毛,方便佢地屠民
琴晚狼隊其實係高水平,狂推低位好人+衝票,只係09愷樂隱藏得太好卜心明顯吸收過0995既野

相對小賴,偉晉次次盤完諗好深既位都會最後總結番番轉頭覺得冇可能

卜心我地睇就覺得佢故意,我都有諗09當佢高配用第2層覺得佢專登,點知又真係直接推走佢
https://www.youtube.com/watch?v=hrDLlDbjoFo
查個毛呢排下下都控制住個狀態唔太高咁,但都要睇佢呢場係咪又狼
鋒澤又叫人交身份
就咁睇好似狼
小賴個發言似係可以自證身份
語濃越睇越正
感覺好似09愷樂都直接當左查個毛係狼美人
當然如果小狼卜心跳預言家,結果可能就好人全fail

依家觀眾起碼睇到大家都想進步,個個都好敢悍跳,依家個配置加d新玩家,開始緊湊返係騎士太屈機果下煩
而家最想知有咩新角色會出現
聽聞係邱比特
丘比特可以令到個game複雜好多
會即時加深難度好多
比我可能加個混先試試水
鋒澤似狼多啲wo 佢同前兩晚比冇心路歷程
愷樂今集糾正小賴同偉晉果野真心型
佢兩個真心暈
鋒澤死咗冇睡人,證明佢就算係狼都只係小狼
但如果鋒澤係小狼,咁樣悍跳發查殺完全冇收益
講刀法刀個扛推位更加冇邏輯
完全唔明點解咁都盤到佢係狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞