師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
凱希多通告咁多,又係衝衝衝主持,星光大道出身唱得兩咀
卜心係一個網紅黎ja
雖然狼人殺佢係受歡迎好多同佢後生好多
凱希上左好多節目都證明左佢有頭腦、口才、少少效果
卜心暫時口才望落冇凱希咁好,效果都係
要男人講飛輪海四個人既名,九成男都講唔出啦
可能凱希真係唔鍾意私下貼臉爆粗打法
佢肯跳真係要讚下佢應該係D高玩加入後第一次
後面刮刮樂嗰陣卜心都有爆粗
對面隊係咁刮到500 佢話 嘩靠這麼多好cute
睇呢班人玩真係好正,希望佢地以後都可以開開心心玩多啲活動
問米夜晚講左唔跳最後肯跳救小賴已經算係咁, 反而宇辰知道問米講左唔跳佢自己應該先跳啦唔救都算仲直接打死小賴真係專業賣隊友
佢人狼狀態真係差好遠, 認予嗰陣都唔敢望人不過呢個係必經過程, 好似愷樂以前都係咁只要肯檢討下自己再跳多幾次, 以後可能追到愷樂
問米真係三個入面表現最好, 不過只能算矮個裡挑高個
宇辰前日嗰集好人又係經典作
佢真係好多基本野都唔識
首先佢基本觀念要搞清楚先
一般要講啲咩 做啲咩 佢好似成日都唔知點做咁

愷樂而家拋離佢越來越多...
羅志祥紅嗰陣飛輪海應該仲返緊學飛輪海最紅係吳尊解散後其他團圓都唔係好掂, 大東算OK不過都係拍下偶像劇咁
好想知卜心罵凱希消音嗰度係乜
唔會啦, 凱希一定紅過卜心
有主持固定節目呢排又係咁尾牙搵真銀
有睇開台綜應該都知卜心好似淨係見佢上過乃哥麻將節目
呢D野要浸嘅話曬凱希出道早咁多
應該無人中意掛
以前問米一定高過愷樂, 不過而家愷樂最少高佢兩階
睇佢地咁玩遊戲其實都幾好笑
估唔到鋒澤打牌咁勁
純效果黎講,KOL 最強應該係孫生
當然狼人殺最強and 最gfable 係卜心 無誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞