師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢話自己無整容,可能真係無
佢細個又真係咁嘅樣,都蛇精feel,
而佢阿哥鋒澤細個啲五官就已經好精緻
我諗係宣傳期就最低
所以娛百計粉MEETING呀 店到店應該真係俾最低

但上節目玩就唔一定 睇佢本身身價囉
主持就最高 愷樂一集應該都唔係平而家

睇唔透 我有fo佢 佢有時動態個樣冇咁蛇精 唔知係咪打陰影打到咁
愷樂有冇奶共 見佢由咩住一身房貸到今日幾層樓好勵志
可能不過佢有自己化妝品品牌又有自信,我都唔好意思笑佢
無對比就無傷害
睇完細佬覺得阿哥更加正
睇落似淨係台灣發展
淨係鋒澤新碟無收錄佢地合作嘅歌已經好明顯
有問米撐腰,愷樂一定唔會低人工,而且要知道問米有份抽愷樂份糧
1350唔係宣傳價咩
所以每次先有一兩個上嚟宣傳新歌新碟新劇
唔知點解依個話題好似月經咁硬係做攞出黎講
但係佢地兩個個樣真係好襯,特別係如果我是你個mv裡面d畫面
下次上圖先
繼續係羅生門事件嚟
如果我是你入面係超襯,對比起黎預言家入面嘅荳荳個合襯度就爭少少
有興趣就follow 佢嘅channel 啦,大把J 片
以佢身份地位其實應該擺上神枱, 駛乜同D爛咖爭MVP, 一年一次MVP決賽先出尼當打大佬咁就啱啦
正路就係咁,但實際上問米無 final boss 實力嘛
有冇懶人包
係咪兩邊都有問題
直播圈多數都係咁
如果佢決賽先衝出來柒玩
更加會比人屌佢憑咩入決賽
金三角係咩
OK我認輸
店長有一日開燒話miwa同佢講夜晚同紹安對眼嚟,所以紹安可以直接自爆刀Miwa(女巫)
之後話自己不嬲聽過紹安有喺夜晚開眼偷睇,話自己有晒相同人證
而另一邊就喺直播度直接點話自己無做過
跟住店長出條片講話星期五就會有證據,比大家交代
但後尾佢星期五戈段片只係由幾段以前嘅狼人殺剪輯而成,見到紹安個眼罩係間唔中郁吓但又無確實證據,之前講嘅人證同相咩都無出現過
依家變咗羅生門
宣傳嗰D先係攞1350象徵式宣傳通告費啫, 一般跑通知無咁少
叫miwa出黎對質咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞