師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
作弊乘單野最好笑大家用番狼人殺既玩法去站邊兩個預言家
騎士無出嚟工作(Miwa)
已經被毒掉
可能紹安即刻約咗Miwa叫佢去自己搞嘅狼人殺節目度玩
我撥下火先我覺得無風不起浪... 但控方證據不足, 辨方hea回...變左羅生門打唔成
其實麻麻個樣好怪
有時D boss都係比人秒, 何況MVP賽玩家都唔一定最強, 亦唔一定最好睇留個位比佢當主持加尊重佢地位, 好過日日睇佢問米貼臉見佢最近好似有D好轉, 但琴日嗰集比佢一個人玩壞曬, 希望係好耐以前錄定, 而家已經改過自新
主要證人都唔出尼比口供,一砌都係9up
店長派膠就一定我覺得私下應該真係有人同佢講, 但呢D同喺背後講是非8掛差不多, 大家都係聽完就算, 最多下次見到自己小心D...
私下同佢講嗰個都無諗住攪大件事, 而家佢聽完就沖出尼開台講, 佢自己又無證無據...一係正義魔人一係跟車太貼派膠
頭先搭車見到個目測40歲以上嘅男仔睇緊呢個post
後面果句完全冇力表水wo
本來偷睇就係少數,用多數人唔偷睇黎證明自己冇偷睇,根本就冇力
相信電競圈冇人會作弊,冇人會玩到人神共憤,結果紹安自己咪又係咁
其實出左片未? 有無人知miwa有無份拍?
金三角係丫婕Mei
黑澀會D梗? 我無追
佢最後戈段係順便拉埋其他人落水啫
潛台詞係講緊個個人都有份郁,憑咩剩係質疑我一個
好似話2月頭開始出
話晒似GEM, J 住先啦
無罪假定,控方敗訴
係 嗰時算出名 但節目差唔多完Mei走咗去洪玉米到 金三角咁就成回憶了
Meimei上年有出過尼, 整到原全認唔到
妮妮無站到邊, 話因為佢唔會真係知道紹安有無真係偷睇
但佢有講返店長話聽到MIWA同佢既對話, 講MIWA同紹安有"夜間對到眼"個到
佢話記憶中MIWA係無講過有"夜間對到眼"呢個TERM, MIWA只係有講"感覺被紹安找到了", 者係由一開始燒個陣時個理由店長已經係改人發言
唔怪得MIWA唔自己出黎講返, 根本當時個意思都唔係咁
我都認唔到 如果問我黑澀會邊個最大變化一定係Mei
宇辰已經進化到死左賴死唔走都迷惑到好人
奇招百出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞