師父零九救我! 娛百狼人殺討論 (15)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好難講嘅 但就算真係比佢上最多上一場我諗橫掂同愷樂fd
咁多年黎中國祥真係剩係可以收小弟或者R大粒野
佢永遠都唔會有平輩嘅fd
【娛樂百分百】2019.08.16《粉MEETING》宇辰、邱鋒澤│黃鴻升
https://www.youtube.com/watch?v=Z22U8-zS2so
小鬼返娛百主持都lead唔住佢無啦啦都變左小鬼係主key
係,其實抖下都幾好
啱啱睇翻零九第一次上狼人殺

鞭屍
佢當時連續兩鋪主張好人第一round要投票,然後被入話奇怪票走
兩年後
靚抽
係,嗰集參與感極低,佢個邏輯冇人明
但我記得戈時已經有網友留言話明明09個邏輯好正常
佢有好幾次好自然咁拎起個主拎板帶Rundown
睇到好唏噓
當時全低玩,正常邏輯冇人明
小鬼唔係有返過黎娛百宣傳咩
【娛樂百分百】2019.08.16《粉MEETING》宇辰、邱鋒澤│黃鴻升
https://www.youtube.com/watch?v=Z22U8-zS2so
睇到好唏噓

入左骨,完全唔似做效果
係好唏噓 以前豬鬼個默契真係唔講得笑 好多gag佢地互相都零秒get到+接到
後來蝴蝶開始跟到但始終有d gag佢冇咁快反應接到
估唔到依家娛百會變左賣腐同偶像向主持
老實講 邱鋒澤玩狼人ok但叫佢做常規主持我覺得梁以辰仲好笑過佢
睇到好唏噓
係好唏噓 以前豬鬼個默契真係唔講得笑 好多gag佢地互相都零秒get到+接到
老實講 邱鋒澤玩狼人ok但叫佢做常規主持我覺得梁以辰仲好笑過佢

呢d真係好難先搵到一對
當年佢地真係fd得好犀利 由07年睇到去1x年 follow左好多年
見住佢地慢慢疏遠 到最後花邊新聞話佢地決裂左真係好可惜
不過係戥小鬼可惜多 中國祥當年抹黑小鬼連08定09年嗰D朋友間嘅玩笑都拎返出黎講 小氣到
睇到好唏噓

呢d真係好難先搵到一對
當年佢地真係fd得好犀利 由07年睇到去1x年 follow左好多年
不過係戥小鬼可惜多 中國祥當年抹黑小鬼連08定09年嗰D朋友間嘅玩笑都拎返出黎講 小氣到

有冇片?
你search下關鍵字 我冇錯係小鬼07定08年係後台話小豬粉絲沒品質
事後係娛百live小豬都有拎黎講 小鬼都解釋左話講下笑 道哂歉
之後15年決裂就講返話係07年呢單已經有條刺不和
有條刺不和仲可以fd多8年都幾好笑
睇到好唏噓

呢d真係好難先搵到一對

有冇片?
你search下關鍵字 我冇錯係小鬼07定08年係後台話小豬粉絲沒品質
事後係娛百live小豬都有拎黎講 小鬼都解釋左話講下笑 道哂歉
之後15年決裂就講返話係07年呢單已經有條刺不和
有條刺不和仲可以fd多8年都幾好笑
原來已經係07年嘅事
講真豬鬼誰對誰錯真係好難講 小豬係咁放暗箭 小鬼又忍口唔講
但好多其他事件都可以推論到究竟小豬係D咩人
中國人就唔駛講 娛百拎獎係度酸威廉同小鬼真係好撚核突
明明嗰一年自己走去奶人民幣奶到唔知有冇兩成出席率
係度酸威廉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞