[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無咩5千左右價位 封閉式耳牛介紹? 係office用 索六萬/電磁爐推 諗緊Sony Z7M2 ~~
試埋denon d7200
t60rp /t500rp
自膠,t500rp係open
T60RP應該係半封喎?
係,不過可以一試
都有d隔音
未買啊宜家out of stock
只係想知你哋對佢有咩睇法
見好多評論話啲聲balance得嚟唔會寡,唔係監聽feel,幾有特色
唯一缺點係粒螺絲(耳罩同headband之間個粒)較容易甩
最主要都係投訴造工唔算好,即係粒螺絲
我自己喜好就因為木紋同埋balance聲
WP900
講起玩木,架仔世界第一

上漆木殼
Drop部thx 789同 monoprice 部887有冇分別
887高789一級,不過聽出黎分別明唔明顯就唔知,789數據上已經好好
IO一樣情況之下,邊部有貨就買邊部
不過有朋友話monoprice達集運都唔用得,要FC
點少得JVC木震膜
monoprice我試過集運同用外國信用卡都唔得
除非搵公司代購
monoprice可以集運+外國信用卡
但要比好多資料NoFraud證明自己係card holder

利申: 買過 連HKID都要比佢
咁痴線
咁你係直接搵NoFraud俾資料定經monoprice 俾資料NoFraud
NoFraud會直接email搵你 直接覆佢email就得
果時見到都驚但見到monoprice status寫住NoFraud Verification之類
上網搵過係真既 就膽粗粗比佢而且佢都會提你遮住敏感資料
我就係之前喺monoprice order咗佢直接cut咗我單之後NoFraud冇搵過我喎
我見網上有case都係直接cut 冇Nofraud
會唔會bill address入左集運地址?
係呀
可能因為我見佢入唔到香港地址所以諗住用集運地址同埋個名要入埋集運個code啩
bill address我就入返香港既
見唔少case係bill address同張卡地區唔同就會直接cut (好似係)
有興趣係monoprice買野既巴打可以留意下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞