[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
hifiman Sundara 節日減價仲平過6xx係邊個website

Click完個rmeinstaller之後彈個類似進度表,之後極速消失冇反應,右下都見唔到icon
T1 90th
限量600
淨係搵到上面個頁

平過6xx又有d興趣
我都見消失咗,過一陣先出返個installer界面
唔該哂先,最後都係屈服咗洗咗機...然後就裝到
MADIFACE settings 有冇咩要注意?
taobao好似14xx人仔
其實冇
如果你擔心的話可以睇下about個頁有冇tick到enable MMCSS for ASIO (default好似係tick咗)
6xx係型號唔係價錢來......
我都幾肯定樓豬知6XX咩嚟我都係俾佢推入火海入咗手嘅苦主之一
6XX 好差咩?
利申未試過
好好聲如果你追求嘅係暖聲底,又smooth又舒服嘅風格的話
https://www.ta-hifi.de/en/musicreengineered-solitaire-p/
我對呢個牌子有啲好感,但係就未試過買佢啲音響同喇叭 希望隻Solitaire P真係好似Focal咁用盡自家技術製造,話晒大路音響牌子搵人OEM當自家真係唔係咩新聞
而家呢部HA 200某程度上做咗當年DAC 8 DSD嘅完全體理念繼承者,唔單止有埋高階產品先有嘅HV線路同DSD1024解碼,而且睇落仲有完整嘅Headphone amp circuit,唔知呢個葫蘆入面賣乜藥呢......
可能係he1殼oem
前幾頁都講緊Solitaire P, 個單元都有自己設計,似乎唔係oem
可以期待下

T+A個名聽唔少
唔知舊機抵唔扺玩?
King Gnu Ceremony
中晒毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞