[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你講既野都出左(009S同T8000)

我寧願佢出番T2好過真上古神器
仲有全黑不過應該無得試
009s我視為009改
t8000係t3?呢個no comment
我心目中t3係會搞到笫3次破產
唔洗試,買

嗰個mk2嚟
無問入耳
009同009s好大分別
講名嘅話點會叫008,降級?

007 嘅話而家007mk2 都已經被官方宣傳銷售打入冷宮,再推隻1998 推出嘅型號又好似唔多會

t2 呢啲日本經濟泡沫時期嘅嘢而家整唔返出嚟啦果堆toshiba high voltage transistor 已經停晒產。T8000 就係官方t2後繼機嘅答案

講更多都係鳩估,買定花生睇下佢捧咩出黎,反正買唔起
之前乜就有段片edifier ceo 話有new omega,咁肯定貴過009s stax 整到new omega 洗等而家?
佢一出我睇下佢個earpad 咩樣我就知係唔係omega果回事
009 同 009s 兄弟機嚟,我覺得無話邊個比邊個完勝
係三頻分佈同音色有分別,整體感覺包括聲場分佈,decay,泛音都係比較似
我覺得009s係專設計比唔鍾意009嘅人用
其實可能係新product line, 重新玩closed back

dma仲唔出hedd post?
有冇人有玩過focal headphone
Focal spirit professional/listen professional點睇
2018 PAF代理就係咁玩

用咩推?
唔係let's go咩?
電腦->佛山佬dac->x7s平衡->lcd x

試過用dx200amp8推,推唔開個聲場咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞