[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
音質應該冇分別
巴打想問下你放咗未
有意想收
放晒喇 得返隻gaming嘅
steelseries arctis pro wireless
慢咗添
巴打你係邊到同買咗幾錢?
我amazon買 dt990pro 好似1000蚊左右
sound blaster好似見到減緊價
dt 990 pro 仲係9xx
但sbx G6都仲好貴
g6 我買好似1100
巴打你隻dt990pro係80定250ohm?
加埋隻g6玩fps如何
加埋玩fps我聽唔慣 用gaming headset我感覺重好
聽完你咁講搞到唔敢買添
本身仲諗住木耳買嚟幫下手
我玩果時用覺得麻麻 同埋佢sound blaster有個scout mode 啲聲會時大時細

所以最尾我都係用返gaming headset 但聽歌既話dt990的確好
有無試過唔用sbx g6玩?
有呀 不過我覺得唔用有啲細聲 不過其他師兄話用其他sound card會好好多
都常嘅, 250ohm咁大, 咁可能要買隻80ohm
播歌電腦已收皮
有冇fanless single board computer推介?
最好用到sata hdd
我用asus laptop做source喳
搵咗成晚,最後都係買返udoo x86 ii ultra算
玩到fanless點解唔直接ssd
想問下有無人有齊sbx G6同X7
想知邊隻玩fps好啲
成套用得要幾錢到?
我諗緊Silent Angel Rhein Z1,好似有D貴,又無得睇片
因為懶同就手
隻WD gold本身買咗好耐都冇用
遲早轉用EVO 850 2TB
udoo x86 ii ultra大約2千8
套火牛好似買咗3k

有冇平d music server推介?
可能burson play好d

sound card的話最近對EVGA NU Audio Card有d興趣,唔知好唔好聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞