[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
喺太子買 應該全部都係賣3188
睇人地評價話px7喺呢個range黎講差唔多係音質最好
但你唔好期望佢個anc
我甚至覺得Airpods pro一開始個anc仲好啲
係咪因為用咗靚火牛+靚鐘USB咭?
HDPLEX H3 V3 + HDPLEX 400W Nano ATX Combo
成張list最貴係呢套野

靚鐘USB咭?有冇推介?
用靚火牛同貴case佔咗大部份budget
而家未諗好用邊張low profile 1650
有冇人知邊張low profile 1650最靜?
見到啲人都係推Jcat 果張,不過成三千六蚊又唔知係會幾有用
https://www.howenint.com/products/jcat-usb-card-femto
thanks
不過如果我想搞下個usb,多數會買部usb reclock,差唔多錢不過離開機箱內,更少noise
https://youtu.be/X8Adqnqnjog
似乎係兩用?
睇完啲comment有啲卻步
有無其他替代品
V-MODA BoomPro如何?
座枱mic例如 blue snowball又得
zoom 上堂/present 用hd800 加mic 都幾型

009加支condenser mic仲型
blue snowball幾型, 係咪unidirectional
有3個mode,唔係unidirectional
有無unidirectional嘅枱咪
rode?
我對6xx係頭幾浸買所以唔係羅馬尼亞做,之後我幫我朋友買咗對58x,我覺得手工差咗
順便問下有冇巴打有玩過audeze el8,對 earpad有冇得用非原廠?
我知道對野有透明雙面硬膠痴住對pad同headphone,唔知可唔可以重用...我之前打算係audeze個網連兩條線一齊買,之後埋單個下見到運費係76usd,我個下即刻屌咗出黎
我都新手入門大耳等緊隻6xx,部amp到先攞咗嚟聽隻iem
希望平安到步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞