[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係 本身條線4芯
買660s不如買700好過
否則就6xx/600
要本身有mic定唔介意外加mic?
本身有 暫時睇中Logitech g pro x
巴打點睇依隻?
想問如果個平衡頭壞係咪唔會一邊冇聲?之前買左隻DX7S 半年到,冇啦啦一邊冇聲,用返6.35mm 又2邊有聲

會唔會係線問題?
機問題就要保養
咁就唔識gamin headset,等其他巴打出手
(雖然好多音響牌子有出gaming headset,例如PC37X, GSP 600, GMR-54X-ISO, ATH-AG1x, MMX 300第等)

5K budget可以做好多野,如果唔一定要headset
你可以用4k買headphone再用1k買modmic
早排Drop定隻Kph30i終於到
港紙兩舊有找咁嘅質素真係痴撚柒鳩線
點撚樣做到
HDV820
HDV820 推HD820 難聽到痴線,之前喺唔同地方試過兩次,兩次啲聲都薄到0.03 咁
把持唔住出左隻700換左6xx
比較下高音落返黎聽感好肥好唔習慣
有啲後悔
咁就要夾下amp
呢樣係hd700好用地方
其實話650高音唔好又唔係 不過係滑唔係通透
700真係乾淨到好似聽緊靜電咁
why not both

6系聽味道,呢個味道就算你有800s都時不時會返去聽下
話說而家SR 404 + 006t 都係5K左右
有冇人玩到去用dcs bartok 既級數
啱啱睇到曾福有新版rme adi-2, 不過要八千九
好處係行貨保養冇咁煩…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞