召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
啱啱七仔用apple pay又唔得, detect到出左張信用卡個畫面出黎, scan完指摸個畫面叫我放埋D, 明明係放埋左佢detect到後彈呢個畫面出黎叫我scan指摸

試過幾次都係咁, 各位有無更易用到apple pay就方法?

開wallet打定指紋,ok咗先拍埋去
啱啱七仔用apple pay又唔得, detect到出左張信用卡個畫面出黎, scan完指摸個畫面叫我放埋D, 明明係放埋左佢detect到後彈呢個畫面出黎叫我scan指摸

試過幾次都係咁, 各位有無更易用到apple pay就方法?

開wallet打定指紋,ok咗先拍埋去

下次試試

黃黃地先好 太白好刺眼囉

白我可以開Night Shift 但係佢本身黃我無得搞 我本身習慣較暗個芒嚟用,較暗咗仲黃得勁

睇你個人喜好
有冇必要咁白,無就可以不理

有時兩批貨 moon唔同廠 就有色差問題
我抽到白moon
但當年 4 ,5 代 機黃都係照用

其實影響好有限 唔使太介懷
諗住入一部, 見官網64gb 3888
但上其他網睇可以差幾舊
有無話點出最化算?
諗住入一部, 見官網64gb 3888
但上其他網睇可以差幾舊
有無話點出最化算?

我喺深水埗見賣34xx 但黑色原價

白我可以開Night Shift 但係佢本身黃我無得搞 我本身習慣較暗個芒嚟用,較暗咗仲黃得勁

睇你個人喜好

我抽到白moon

巴打部機個機型係咩Number

睇你個人喜好

我抽到白moon

巴打部機個機型係咩Number

澳洲貨
16GB

仲有4GB still alive
想問下邊度仲有se?幫男朋友問
勁多電器舖都冇
勁多電器舖都冇

apple store?
去大型電器鋪我由葵芳行到九龍灣先得兩間有
仲要係一千零一部 (ios 9.3.5 )

佢想要啲現金回贈
勁多電器舖都冇

仲有ios9.3.5賣?
今日買左SE Lu

有冇黃芒
有朋友上個星期蘇寧買係9.3.2
用緊se,5s後備
你地部se 鏡頭有冇入塵情況
係咪係要上IOS 10先可以用到W1 chip
而家9.3.5用得好開心 舊電好勁
你地最左頁有無用calendar widget?
唔知點解show唔到full day event, 淨係show到有set時間既event
有無巴打識set?

佢想要啲現金回贈

最好打去問咗先 去啲唔係遊客區
我上星期問過黃大仙同樂富都仲有

勁麻煩 完全地冇se 好難搵
一來佢想要現金回贈
另外就係 唔想要ios10
要買SE真係快
要逐間電器舖打去問
你地部se 鏡頭有冇入塵情況

用電筒就實見到有塵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞