召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
1500/16??

巴打 我而家外國讀書周圍減價都已經係6/6plus
好彩返黎前去左cotton on買住個

有無巴打知有咩網仲有全包邊se case而外國jj買到

踢酒

呢類?

之前喺旺電買咗個原裝皮殼都係$68,手感一流但好快就老化

原裝
忍唔住由6s轉se黑 等fw舊電等到傻
除左打字有時會痴埋一舊之外 法官大人我冇異議 都係黑色機最正
除左打字有時會痴埋一舊之外 法官大人我冇異議 都係黑色機最正

6s轉SE

買左金色,貪佢賣出去時多一舊

我覺得 金>粉紅

部6s係金色
Se 買入已經唔貴 放番出去個價都唔高得去邊

部6s係金色
Se 買入已經唔貴 放番出去個價都唔高得去邊

SE唔駛賣啦 咁抵玩 keep做後備都抵啦
部5s 4點叉到10點
51%->51%
睇黎涯唔到我聽日翻日本
一陣出沙田入手SE有無咩特別野check
光死點有無得換 (未試過
部5s 4點叉到10點
51%->51%
睇黎涯唔到我聽日翻日本
一陣出沙田入手SE有無咩特別野check
光死點有無得換 (未試過

光點死點當然可以換機
但如果你聽日要去日本
就當場check清楚先啦

on9仔

佢講錯咩嘢呀
G Pro 2 轉 SE
開心使用中
開頭都以為會唔慣咁細
但好快就習慣了
吸手嘅感覺真係好爽
而且啲電真係夠我用成日有多
如果講缺點可能就係有時個 id touch 會sense唔到同埋打字冇以前an機咁方便
俾啲垃圾套整花左機身
我想apple出128gb既se呀
同埋exolens可唔可以出個adapter俾se用
搞到我而家諗緊換6s plus
我想apple出128gb既se呀
同埋exolens可唔可以出個adapter俾se用
搞到我而家諗緊換6s plus

我64gb都好夠用
玩Exolens都幾貴
負皮
我終於明點解啲人會開殘廢touch用
開moon又係佢 返home又係佢 cap圖又係佢 連Apple pay都係佢仲要兩下
依家日日㩒到啪啪聲好擔心佢真係會壞
開moon又係佢 返home又係佢 cap圖又係佢 連Apple pay都係佢仲要兩下

我都有咁嘅情況
不過撳撳下又無咩事,唔理咁多。
又唔會刻意唔撳個home製

Apple Pay 直接放部機係sensor 自動彈出嚟
我由iPhone 第一代用到依家冇一部機壞home制囉
SE 呢條線仲會唔會繼續出

乜都驚咪包住佢囉
想問下se係咪好好用?唔見左部6諗緊要邊部
想問下se係咪好好用?唔見左部6諗緊要邊部

我兩部iPhone, 1部se 1部7plus
係街行的話主力都係se,覆吓message睇吓lihkg
座低係到就攞部7plus 出嚟 睇報紙/fb

咁睇你自己使用習慣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞