召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
爆咗mon係咪返apple整好
升唔升iOS 10好
而家9.3.5
16gb夠用有凸

用緊se 但成日都買唔到case
恰se
好似唔係好多人用
恰se

除咗原裝其他都好難買 要買返5S同5嗰啲過期款
恰se

基本上都係大陸整嫁啦,一係淘寶一係amazon買啦,香港買根本on9,
恰se

基本上都係大陸整嫁啦,一係淘寶一係amazon買啦,香港買根本on9,

灣仔見到個日本仔嘅Bumper幾正
恰se

5s case
16gb SE
升唔升iOS 10好
而家9.3.5

唔需要來電攔截功能的話都可以唔升,但升都建議等到10.3正式推出時洗機升級。
忽然咁多人16gb SE
9月買 一路都幾好

但最近幾個星期D電好似倒水咁
有無人升左10.2.1死左wifi
用到我燥
有無人升左10.2.1死左wifi
用到我燥

點死法?
有128GB or 以上先有得諗

右邊SE個MON 仲諗緊拎唔拎去換MON,有冇巴打換過

黃黃地先好 太白好刺眼囉

白我可以開Night Shift 但係佢本身黃我無得搞 我本身習慣較暗個芒嚟用,較暗咗仲黃得勁

白我可以開Night Shift 但係佢本身黃我無得搞 我本身習慣較暗個芒嚟用,較暗咗仲黃得勁

睇你個人喜好
有冇必要咁白,無就可以不理
Se真係幾正
單手操作,樣又唔差
帶望佢唔好咁快出第二代住

係咪成日跌機呀?

跌都未跌過

我用緊se 成日聽電話無聲
Whatsapp錄音比人又無聲

same 應該ios問題

試下back up 再restore啦

睇你個人喜好
有冇必要咁白,無就可以不理

ios 10 自己可以教返藍

setting > general > accessibility > display accommodation > colour filters > on > colour tint > 下面slider 自己任玩
啱啱七仔用apple pay又唔得, detect到出左張信用卡個畫面出黎, scan完指摸個畫面叫我放埋D, 明明係放埋左佢detect到後彈呢個畫面出黎叫我scan指摸

試過幾次都係咁, 各位有無更易用到apple pay就方法?
一部6 一部se
se無升上ios10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞