召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
想問下se係咪好好用?唔見左部6諗緊要邊部

我兩部iPhone, 1部se 1部7plus
係街行的話主力都係se,覆吓message睇吓lihkg
座低係到就攞部7plus 出嚟 睇報紙/fb

咁睇你自己使用習慣啦

我可以用細mon 我都係拎黎上ig fb whatsapp
一般港女野 見而家都幾抵

咁睇你自己使用習慣啦

唔洗諗,梗係se

咁睇你自己使用習慣啦

唔洗諗,梗係se

用電量點?

唔洗諗,梗係se

用電量點?

夠用一日

唔洗諗,梗係se

用電量點?

夠用一日

前一晚冇叉電第二朝:少4-5%
唔打機:用一整日冇壓力
打機:食電game喪玩大半日完
打機加影相:半日多d

唔洗諗,梗係se

用電量點?

夠用一日

唔該曬你

夠用一日

唔該曬你

漏左,係狂影相加狂打機先半日
Hea影hea打用一日都得
用開6plus 買多部SE一齊用
打字轉keyboard成日拉埋由下拉上個控制中心上黎

用電量點?

夠用一日

10.2都係舊電用快左

夠用一日

10.2都係舊電用快左

盡量唔好更新 通常更新後食電咗

夠用一日

唔該曬你

SE真係比7優勝 歡迎加入

咁睇你自己使用習慣啦

咁一部SE,一部I PAD唔係更好咩
純個人意見
裸跑啦 SE都要用CASE

裸跑邊位好界手

呢類?

之前喺旺電買咗個原裝皮殼都係$68,手感一流但好快就老化

原裝

真係原裝皮殼嚟,因為旺電間蘋果authorized dealer清貨。不過我係早兩個禮拜買,依家可能已經冇曬
我終於明點解啲人會開殘廢touch用
開moon又係佢 返home又係佢 cap圖又係佢 連Apple pay都係佢仲要兩下
依家日日㩒到啪啪聲好擔心佢真係會壞

啪啪啪不知幾爽皮,相對之下iPhone 7粒熱感home制嘅手感真係好差
用左返唔到轉頭
我終於明點解啲人會開殘廢touch用
開moon又係佢 返home又係佢 cap圖又係佢 連Apple pay都係佢仲要兩下
依家日日㩒到啪啪聲好擔心佢真係會壞

啪啪啪不知幾爽皮,相對之下iPhone 7粒熱感home制嘅手感真係好差

但係啪落好化學呢
我部iPod touch 4 啪落好似仲實在過佢
用左好耐
裸跑
好耐跌
跌到花哂都正正常常
用緊5s想轉SE 4-inch
有冇人知係apple store出機同時買iphone SE mon貼會唔會幫你貼埋?
或者有其他地方推介

用緊5s想轉SE 4-inch
有冇人知係apple store出機同時買iphone SE mon貼會唔會幫你貼埋?
或者有其他地方推介

白痴一問 呢排apple store出面成日有人排隊 好似話買咩iphone7送耳機 咁我如果去apple store出部SE 係咪都係要排隊 ? 定係條隊中午之後就清哂?

個送headphone活動得一日咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞