召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
Se黑 64
部iphone5跌極唔難用極都唔難 除左舊電垃圾左啲 都說服唔到轉Se 如果買se有得送必屎就狗衝左
爛左就想轉Se 價位 六七千買部7 我都用唔盡啲功能 覺得好浪費

我之前用5s都咁諗,但有d野要買左用落先知咩叫爽

我以前兩年換一部
宜家覺得好浪費
部iphone5跌極唔難用極都唔難 除左舊電垃圾左啲 都說服唔到轉Se 如果買se有得送必屎就狗衝左
爛左就想轉Se 價位 六七千買部7 我都用唔盡啲功能 覺得好浪費

我都係碌下ig fb 通訊/資訊app少玩game 唔洗點爽法

我以前兩年換一部
宜家覺得好浪費

Iphone真係有可能三五七年唔洗換 以現時科技計都唔再有大突破
升左ios10後唔核電啦
金色se 64 gb加原廠深藍色皮殻

可以是但買個iPhone 5/5s case SE都用得
大把地方減價清舊貨

巴打 我而家外國讀書周圍減價都已經係6/6plus
好彩返黎前去左cotton on買住個

有無巴打知有咩網仲有全包邊se case而外國jj買到

踢酒

呢類?

哩類都正呀
求link
裸跑啦 SE都要用CASE

我係日日都可以跌電話果種人黎
我係手殘

我以前兩年換一部
宜家覺得好浪費

Iphone真係有可能三五七年唔洗換 以現時科技計都唔再有大突破

電量和ios升級會令你換機。
In SE we trust
nexus 5x就打柴想換se
android轉ios會唔會好唔習慣
d相係哂google雲端到

可以過file 上網爬文睇睇 android to iOS
Apple 都玩開 cloud drive 完全冇問題
In SE we trust

入 特別版 我信

我以前兩年換一部
宜家覺得好浪費

iOS 其實近年都係小修改 最多加翻以前JB嘅功能
例如 raise to wake , widget wall

所以iOS 升級 其實冇咩吸引

巴打 我而家外國讀書周圍減價都已經係6/6plus
好彩返黎前去左cotton on買住個

有無巴打知有咩網仲有全包邊se case而外國jj買到

踢酒

呢類?

哩類都正呀
求link

亞馬遜
升左ios10後唔核電啦

仍然贏 晒市面上所謂旗艦機

由5s轉去5X,1月1號轉返SE,一啲都唔後悔,應該早啲轉

iOS 其實近年都係小修改 最多加翻以前JB嘅功能
例如 raise to wake , widget wall

所以iOS 升級 其實冇咩吸引

其實最仆街係啲app迫你升iOS
唔upgrade iOS 冇得用果啲濕鳩嘢
係日本Apple Store出仲係9.3.5

日本Apple store 藍精靈
裸跑啦 SE都要用CASE

我係日日都可以跌電話果種人黎
我係手殘

未撚驚過
利申 部SE 已經跌左好多次

iOS都有Google photos。
我本身兩個系統都有玩,但主力用Android,ios個文件管理concept好唔慣
窮撚仲用𡁵5s

日本Apple store 藍精靈

dklm早左一日半送黎 今朝仲翻緊學

勿相認
Lag左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞