召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
岩岩入左64gb玫瑰金 等12號送黎

點解唔出去買 有問題好麻煩
而家先換SE會唔會好膠?
驚佢就出新SE/iphone8
利申 iphone 6
而家先換SE會唔會好膠?
驚佢就出新SE/iphone8
利申 iphone 6

出機唔好介意型號新舊
講真 科技嘢你追極都追唔切
始終要自己判斷 實際需要
究竟會唔會出SE 2

以後出一部買一部

如果仲出

但愈來愈少case賣

日本JJ
去最近Apple Store 來回¥4000+¥200
SE 正到想買多部做 backup

驚佢今年停產唔再出

日本JJ

日本機影相無得mute
SE 正到想買多部做 backup

驚佢今年停產唔再出

買啦買啦 儲多隻色都爽
SE jj 表示 用左差唔多一年 好滿意

日本JJ

日本機影相無得mute

奇就奇在我部iPad日本機影相係無聲
今年5s轉去se真係好 鐘情個size同外形
今年5s轉去se真係好 鐘情個size同外形

日本JJ

日本機影相無得mute

奇就奇在我部iPad日本機影相係無聲

收翻依句
用緊SE 64GB 玫瑰金,真心好J到暈
睇完個post有d想ip7>se

咩料
係咪太不智
換左三次先正常。用到iphone8出。做後備。
係個moon差啲,其他完美

咩料
係咪太不智

你去門市 離部demo機1.5米
讀到最後一行 就俾錢埋單
部iphone5跌極唔難用極都唔難 除左舊電垃圾左啲 都說服唔到轉Se 如果買se有得送必屎就狗衝左
爛左就想轉Se 價位 六七千買部7 我都用唔盡啲功能 覺得好浪費

咩料
係咪太不智

你去門市 離部demo機1.5米
讀到最後一行 就俾錢埋單

使唔使1.5米呀
部iphone5跌極唔難用極都唔難 除左舊電垃圾左啲 都說服唔到轉Se 如果買se有得送必屎就狗衝左
爛左就想轉Se 價位 六七千買部7 我都用唔盡啲功能 覺得好浪費

我之前用5s都咁諗,但有d野要買左用落先知咩叫爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞