召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
用緊6s勁多問題 想換

6s 有自動熄機 假電量
Email無法delete
更新唔到app 等等好多bugs

日差4次電 去Apple到搞話合格過80%
第一次去同我講83% 過2個月再去同我講85%
垃圾Apple屌你老母

都係乖乖地返香港賣左佢換SE啦

23號返香港23號過保

金屬黑會甩色 所以5s開始變咗太空灰

我嗰時就係知道有chip off問題,所以iphone5係買左白色🙄 其實唔係好想要白色

銀其實最正

金又話大陸 rose gold又話mk妹發姣 灰又話毒撚IT仔

一直用緊銀色
用緊6s勁多問題 想換

6s 有自動熄機 假電量
Email無法delete
更新唔到app 等等好多bugs

日差4次電 去Apple到搞話合格過80%
第一次去同我講83% 過2個月再去同我講85%
垃圾Apple屌你老母

都係乖乖地返香港賣左佢換SE啦

23號返香港23號過保

SE世界第一
用緊 黑色5 仔 不過有小小問題 個鏡頭濛哂

知唔知apple整唔整嫁

Apple Store 一定貴 唔值

唔通要上華強北整

都唔抵 ,分分鐘換你零件
支那人唔可信

如果想換大機 等8
唔介意細機 出SE
I was using iPhone 6 and now I could proudly say that the iPhone SE is better in every way
I was using iPhone 6 and now I could proudly say that the iPhone SE is better in every way

iPhone 6性能差過SE好多,iPhone 6嘅續航力好似都稍為不及SE。

iPhone 6性能差過SE好多,iPhone 6嘅續航力好似都稍為不及SE。

SE性能 = 6s
一到呢啲天氣部5s touch mon就會好神
成日彈黎彈去
上年又係咁
得閒去換se

即換 SE 開心所用中
用過6 都忍唔住轉返se
用過6 都忍唔住轉返se

SE世界第一
6+想轉se
跌爆左3次芒 都差唔多夠買部se喇
岩岩換左se
6+想轉se
跌爆左3次芒 都差唔多夠買部se喇

你做緊戰地記者?

我由iPhone 4 開始兩代換一次 都未曾爆過
我部 SE 個 home 製開始有少少虧
撳落去好似有啲野kick 住kick住
唔係咁正常咁.....
有冇巴打絲打都有咁嘅情況?
我部 SE 個 home 製開始有少少虧
撳落去好似有啲野kick 住kick住
唔係咁正常咁.....
有冇巴打絲打都有咁嘅情況?

拎去整 未過保?
用緊m8想換se
而家邊到買最抵屌?
有SE, 6s+, 7+同時
唔計細mon同相機
SE係各方面上都最平均地令人滿意
岩岩出左SE 係咪唔好升上ios10
Lightning線係邊度買好
Lightning線係邊度買好

紫米Lightning線平靚正
岩岩出左SE 係咪唔好升上ios10

冇bug 唔好升

唯一新功能得 raise to wake ,唔需要唔好升
有SE, 6s+, 7+同時
唔計細mon同相機
SE係各方面上都最平均地令人滿意

唔會好煩咩 一次過用幾部機
用緊m8想換se
而家邊到買最抵屌?

真心 上台
邊個台就唔講啦 唔做打手 ,自己比較返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞