召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
當時新出即買,用左唔夠一個月即賣...5s機身,確實手感唔錯,用過大mon機就唔難發現個mon真係好細...仲要黃Mon, 開頭完全唔慣,不過買時都知用5s mon,所以算數,聲稱用6s specs. 竟然會lag機,呢下真接受唔到。整體來講如果係副機都係唔錯,電都夠一日

我6s頂唔順先換SE

x2
最近由LG G2 轉SE

因為種種原因
都係要下星期翻日本買日版SE 同港版有無分別

日機因為法例規定 影相快門一定有聲 冇得靜音拍攝
6s同se係實際性能上有無分野?
我見巴打話6s有假電量

6s個moon對我黎講岩岩好
因為依加用緊個部個moon size係一模一樣
打字方面,粗略試過用se,但好快sense錯位 可能手指太大

之前第一批6s假電量 可以去apple 換機
宜家新買就無事
俾人成日話mon細 但自己覺得啱啱好

有人問我做咩仲用5s
依家出既SE係ios9定10?

Apple Store 10.2
有人百記買過係9.3 好似係

Me 12頭買
幾時出iPhone SE 2呀?

我依部iPhone SE嘅Touch ID真係好撚廢,隻手指濕少少就解唔到鎖。
幾時出iPhone SE 2呀?

我依部iPhone SE嘅Touch ID真係好撚廢,隻手指濕少少就解唔到鎖。

我個Touch ID 無問題,係有時撳個Home 鍵唔順
有無iphone7轉se既巴打
因為種種原因

痴線嫁cap圖都有聲
因為種種原因

痴線嫁cap圖都有聲

日本多變態

有無人咁樣轉呀
其實用落真係唔錯#yup開心使用中
用緊iphone 7 plus 同SE
se用左一個月
有冇平靚正case推介,依家少左好多se款揀

可以是但買個iPhone 5/5s case SE都用得
大把地方減價清舊貨

巴打 我而家外國讀書周圍減價都已經係6/6plus
好彩返黎前去左cotton on買住個

有無巴打知有咩網仲有全包邊se case而外國jj買到

踢酒

有無人咁樣轉呀

世事無絕對既
其實用落真係唔錯#yup開心使用中

se用左一個月
有冇平靚正case推介,依家少左好多se款揀

大把地方減價清舊貨

踢酒

呢類?

大把地方減價清舊貨

踢酒

呢類?

之前喺旺電買咗個原裝皮殼都係$68,手感一流但好快就老化

踢酒

呢類?

之前喺旺電買咗個原裝皮殼都係$68,手感一流但好快就老化

你個名
尋晚入手粉16gb,正式用半日都冇跌崩咗角小小
升左ios10 電量用唔到一日 有冇巴絲一樣
升左ios10 電量用唔到一日 有冇巴絲一樣

Check過自己有1600電量 正唔正常
依家出既SE係ios9定10?

Apple Store 10.2
有人百記買過係9.3 好似係

Me 12頭買

上星期FW 64 space grey 係9.3.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞