召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
ios 10.2 d電好快冇哂

我仲諗緊升唔升 iOS10有得較個MON嘅色溫好吸引
用咗三年部5C收皮換咗SE
即場Check機對比部5C個MOON真係好黃 不過唔對比其實可以接受 廢事換嚟換去

另外啱啱IFC買仲係9.3.5 仲掙扎緊升唔升上10

我今日係沙田買
一買已經10.1
即場Check機對比部5C個MOON真係好黃 不過唔對比其實可以接受 廢事換嚟換去

我今日係沙田買
一買已經10.1

巴打個芒黃唔黃?
其實喺所謂既細鋪買都有保養?
有邊個台仲可以上台出SE同抵

你執到,暫時最好版本,點都唔好升住,直到出ios11前先再考慮
我買時9.3.2,雖然用落冇乜問題,但唔係最後版本總覺得差D咁(我有些少強迫症 )
有無bumper介紹呢?我本來用緊但發覺好似訊號真係差左

你執到,暫時最好版本,點都唔好升住,直到出ios11前先再考慮
我買時9.3.2,雖然用落冇乜問題,但唔係最後版本總覺得差D咁(我有些少強迫症 )

你幾時買?
SE你地用咩moon貼

用 belkin 嗰隻彈性玻璃貼,好貴,二百五十幾,但 Apple store 會用機幫你貼,個位 100% 完美,差不多覆蓋晒成個 screen,塊貼堅薄又有玻璃手感,係貴得有道理

聽日諗住買se
但上網睇個mon貼得6 6s先有?
如果se有我都想順便係Apple store買

有 SE 貼,同佢講想貼 belkin 就得,如果貼第一次即場睇到有問題,可以要求佢貼過第二張,我就是第一張佢貼到有塵,佢幫我搣咗再貼第二張

用 belkin 嗰隻彈性玻璃貼,好貴,二百五十幾,但 Apple store 會用機幫你貼,個位 100% 完美,差不多覆蓋晒成個 screen,塊貼堅薄又有玻璃手感,係貴得有道理

聽日諗住買se

有 SE 貼,同佢講想貼 belkin 就得,如果貼第一次即場睇到有問題,可以要求佢貼過第二張,我就是第一張佢貼到有塵,佢幫我搣咗再貼第二張

Thx bro
已經貼同買左

聽日諗住買se

Thx bro
已經貼同買左

巴打芒有冇黃

你幾時買?

聖誕前網上訂,27號送到

你幾時買?

聖誕前網上訂,27號送到

iOS9隻字型好睇唔慣,之前嗰隻靚好多
Apple貼mon貼個部野會唔會整花部機

佢夠膽咩

整花即刻叫佢換

整花即刻叫佢換

佢仲驚過你

佢整花,一定成部機換比你
用緊android 5.5嘅想換iPhone
唔係太想要返大mon
搭地鐵用個陣好似係咁畀人望晒咁
而且想試吓睇吓用細mon 可唔可以戒甩手機癮
(而家一冇野做就碌電話 幾分鐘就開一次fb ig lihkg 無限loop 即使根本冇新野睇)
平時淨係用嚟上吓fb ig lihkg 用覆message
建唔建議換
同埋想問啲字會唔會好細隻睇到眼殘(近視好深

唔該晒大家
未試過用ios 想問得仔細啲 好驚買錯機

細機只會加深手機癮 一無嘢做一手潛岀嚟掃下又放返入褲袋,瀟灑俐落
而家se 64gb灰放到幾錢
有d想換玫瑰金玩下
會唔會有SE gen2?
會唔會有SE gen2?

利申 iPhone 7 iOS 10.3
點解個個都怕芒黃

我果部唔黃
芒黃係iPhone4 嘅事
定係我對眼有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞