召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
我部 SE 個 home 製開始有少少虧
撳落去好似有啲野kick 住kick住
唔係咁正常咁.....
有冇巴打絲打都有咁嘅情況?

拎去整 未過保?

日日用home 鍵 會虧好正常
未過保上官網預約返Apple Store

過保出去換粒掣都唔貴
出去修理舖一定要望住條撚樣整,唔好放低部機畀佢
岩岩出左SE 係咪唔好升上ios10

係邊度買到ios 9既se

我10月買仲係iOS 9
利申:上台

宜家都成12月 應該得電訊商買先會啦麻 仲諗緊6s定se
我部 SE 個 home 製開始有少少虧
撳落去好似有啲野kick 住kick住
唔係咁正常咁.....
有冇巴打絲打都有咁嘅情況?

拎去整 未過保?

過保出去換粒掣都唔貴

知道,多謝巴打提意。
不過家陣粒製又無乜事....再發生先約 Apple Store 攪攪佢

6s 有新 Touch ID , 3D Touch ,5mp 前鏡頭,大moon

SE 性能一樣 ,主相機 一樣,續航力好
袋褲袋

拎去整 未過保?

過保出去換粒掣都唔貴

知道,多謝巴打提意。
不過家陣粒製又無乜事....再發生先約 Apple Store 攪攪佢

怕home button虧可以用assistive touch 代替

Settings-->General -->accessibility -->assistive touch

6s 有新 Touch ID , 3D Touch ,5mp 前鏡頭,大moon

袋褲袋

其實唯一都係想個mon 大啲
不過比64同32糾結住

袋褲袋

不過比64同32糾結住

你已經有答案了
我iPad air 32gb 都好夠用

Storage 唔係一個問題
32gb 影相夠 打機夠
拍片/儲電影唔夠
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨
利申: an狗 用5吋機 都被同事話睇壞眼
叫我買部iPhone 6s plus

清舊貨係咩意思?姐係apple唔覺意整多左d細mon?就砌部se出黎賣?
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨

清舊貨係咩意思?姐係apple唔覺意整多左d細mon?就砌部se出黎賣?

唔洗理佢
效能同6s 一樣
舊咩撚嘢貨

袋褲袋

不過比64同32糾結住

你已經有答案了

拍片/儲電影唔夠

唔好為咗容量去買細moon
冇位用iCloud Dropbox iTunes 入file 後清空間就 ok

Moon size 係 SE 嘅 deal breaker
就算係SE迷都係咁話

冇bug 唔好升

唯一新功能得 raise to wake ,唔需要唔好升

Raise to wake呢個功能太正
用左番唔到轉頭

袋褲袋

不過比64同32糾結住

你已經有答案了

拍片/儲電影唔夠

冇位用iCloud Dropbox iTunes 入file 後清空間就 ok

就算係SE迷都係咁話

你岩
不過仲有冇機會買到唔係IOS10既6S
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨

唔洗理佢
效能同6s 一樣
舊咩撚嘢貨

點解咁多人鍾意用屏估比黎打丁
之前試用過啲所謂高屏估比既an機
雖然個樣睇落同睇片嗰陣好正但用落有啲on9
有時想單手打字成日手心都會按到左下角啲制
變左打字一定要正正經經咁拎好個電話兩隻手黎打字

個人感覺對所謂既高屏估比電話唔太有興趣
有SE, 6s+, 7+同時
唔計細mon同相機
SE係各方面上都最平均地令人滿意

唔會好煩咩 一次過用幾部機

公司機,自己機,6s+ 要賣不過未得閒咪用住先

唔洗理佢
效能同6s 一樣
舊咩撚嘢貨

點解咁多人鍾意用屏估比黎打丁
之前試用過啲所謂高屏估比既an機
雖然個樣睇落同睇片嗰陣好正但用落有啲on9
有時想單手打字成日手心都會按到左下角啲制
變左打字一定要正正經經咁拎好個電話兩隻手黎打字

個人感覺對所謂既高屏估比電話唔太有興趣

講得屏佔比
多數用華為屌米
6換SE
但更完ios10有bug
開相機有時會影唔到相
要掃過隔離錄影再返去先影到
有無得搞
6換SE
但更完ios10有bug
開相機有時會影唔到相
要掃過隔離錄影再返去先影到
有無得搞

試吓back up 之後洗機

你已經有答案了

拍片/儲電影唔夠

就算係SE迷都係咁話

不過仲有冇機會買到唔係IOS106S

Lightning線係邊度買好

紫米Lightning線平靚正

咩叫紫米?
10.1.1 。好好用 無lag 無bug 因爲唔打機 無乜apps 電量好夠用。值得買
除左淘寶
有無人知邊到有背貼買

你出去舖頭買嘅 一樣係由淘寶入貨
10.1.1 。好好用 無lag 無bug 因爲唔打機 無乜apps 電量好夠用。值得買

SE>7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞