召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
有幾多巴絲打用緊SE

細細部 單手操作一流
有headphone jack
放褲袋唔會頂住
核電級 電量
性能等於6s
究竟會唔會出SE 2
究竟會唔會出SE 2

以後出一部買一部

如果仲出
se 64gb 玫瑰金 好鐘意部機
se 64gb 玫瑰金 好鐘意部機

我上台超抵
SE 64GB 銀色,個電量真係無敵,用足全日無難度
之前用Xperia半日就要差
我64GB 香檳金 裸跑好靚

性能好好,唯一覺得美中不足係個19相機鏡頭
開心使用中
唔使帶尿袋
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨
利申: an狗 用5吋機 都被同事話睇壞眼
叫我買部iPhone 6s plus
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨

你買部電話俾同事用架?
用緊6S 有時係街望見啲人用SE都覺得幾正 我覺得個設計根本仲靚過旗鑑機嘅6S同6S plus 所以諗緊如果佢有第二代第三代 而部機又打左柴嘅話 換唔換SE好 但係又驚換完先後悔個mon細得制
升左ios10粒電倒水啵
SE勝過7
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨

小米mix o岩晒你同你班同事
用緊6S 有時係街望見啲人用SE都覺得幾正 我覺得個設計根本仲靚過旗鑑機嘅6S同6S plus 所以諗緊如果佢有第二代第三代 而部機又打左柴嘅話 換唔換SE好 但係又驚換完先後悔個mon細得制

打字係衰d 打速成經常按錯
根本垃圾機
Mon 細
屏佔又細
根本係清舊貨

你買部電話俾同事用架?

同事關心我
佢話我後生 要好好保護對眼
費時老左後悔

6仔啱啱換咗se好jeng
仲要係買返嚟就係iOS9
4吋真係正
好驚出2個陣整啲咩4.3 4.7吋
雖然都會照殺
SE 64GB 太空灰
想知如果部機唔小心跌左跌 之後右上角個mon位 鬆鬆地 有冇得整
個人認為se係歷代iphone最撚型
係個moon黃之外
其他都好滿意
依家我買埋原廠個皮殻
仲撚正

打字係衰d 打速成經常按錯

6s轉SE 頭兩日打到錯晒
之後完全冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞