召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
用緊6s+
近排個mon開始虧虧地
諗緊好唔好平不地換SE
細到用唔到,用左兩個月就換返Android

唔換6S

1,打字唔習慣
2,無得save嘢
3,手太大所以個mon sense有問題
不過近排買左部ipad mini玩
用緊6s+
近排個mon開始虧虧地
諗緊好唔好平不地換SE

諗清楚先
有啲apps ios 9.3開唔到迫鳩我升10.2
用左一日,暫時未覺lag, 倒水
用緊6s+
近排個mon開始虧虧地
諗緊好唔好平不地換SE

諗清楚先

因為個mon細左好多?
用緊6s+
近排個mon開始虧虧地
諗緊好唔好平不地換SE

諗清楚先

因為個mon細左好多?

會睇唔慣
Se正 10.2倒水
有次買左se黃mon去左先達到放 以後唔敢再買apple野

個MON黃黃地先好

影相質素幾好 d色出黎都唔係原汁原味
重點係自拍影到好似黃臉婆咁
用緊6s+
近排個mon開始虧虧地
諗緊好唔好平不地換SE

諗清楚先

因為個mon細左好多?

會睇唔慣

我又唔打機唔睇片
我冇乜所謂
Se正 10.2倒水

我就唔倒水,screen on time 可以去到接近十個鐘
升左ios10粒電倒水啵

屌⋯⋯我都係!好撚後悔😰

倒水嗰啲人係咪裝咗Facebook Apps ,我建議用網絡版, Facebook Apps好食電

晏晝三點,用到10點,仲有四十幾%

晏晝三點,用到10點,仲有四十幾%

期間有4小時長開screen 上連登
有次買左se黃mon去左先達到放 以後唔敢再買apple野

個MON黃黃地先好

影相質素幾好 d色出黎都唔係原汁原味
重點係自拍影到好似黃臉婆咁

咪用美圖獸獸果類app 執吓佢,不過依啲自欺欺人嘅嘢都係唔好做咁多啦。

倒水嗰啲人係咪裝咗Facebook Apps ,我建議用網絡版, Facebook Apps好食電

熄咗部分apps嘅"背景app重新整理"就會慳電好多!

熄咗部分apps嘅"背景app重新整理"就會慳電好多!

因為種種原因
都係要下星期翻日本買日版SE 同港版有無分別
最近由LG G2 轉SE
6s同se係實際性能上有無分野?
我見巴打話6s有假電量

6s個moon對我黎講岩岩好
因為依加用緊個部個moon size係一模一樣
打字方面,粗略試過用se,但好快sense錯位 可能手指太大
6s同se係實際性能上有無分野?
我見巴打話6s有假電量

6s個moon對我黎講岩岩好
因為依加用緊個部個moon size係一模一樣
打字方面,粗略試過用se,但好快sense錯位 可能手指太大

手指大就冇辦法,都係用6s/7啦
Se仲會唔會出新版
俾人成日話mon細 但自己覺得啱啱好

日日用home 鍵 會虧好正常
未過保上官網預約返Apple Store

過保出去換粒掣都唔貴
出去修理舖一定要望住條撚樣整,唔好放低部機畀佢

冇得就咁換粒制架
一換就要成個mon換
Apple 換要$999

要起個mon出嚟但唔洗換新mon

但要留意一樣係個touch id 粒chip係跟底板,所以一換係兩樣一齊換,如果出去自己換嘅話會無左touch id功能,變返普通home制咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞