召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
有冇升咗ios10.2既巴絲講下用後感?
一直唔敢升

垃圾
一直唔敢升

垃圾

我10.1都唔想升上去
啱啱放咗部6S,轉咗太空灰64gb

巴打6s 轉se 感覺如何
我都想轉
想用返黑色細機

se到手個陣仲係ios9,但6s個backup係ios10.2,焗住要升返上去

打字要適應吓
一直唔敢升

垃圾

有冇咁誇張
10.2.1都係核電
一直唔敢升

冇乜特別

唔好升
好垃圾
本身9.3.5係核電
上咗10.2倒水
有無人用原裝個皮殻?
想知放張八達通係底會唔會凸起
一直唔敢升

垃圾

我10.1都唔想升上去

一買翻嚟就升上10.2,冇乜問題!

垃圾

我10.1都唔想升上去

都係核電

垃圾

我10.1都唔想升上去

都係核電

升左唔覺有問題
我用緊se 成日聽電話無聲
Whatsapp錄音比人又無聲

係咪成日跌機呀?

跌都未跌過

same 應該ios問題

係咪成日跌機呀?

跌都未跌過

same 應該ios問題

我都有whatapps 無聲問題,要熄機開返先ok
一直唔敢升

升左,無問題
利申,唔打機,唔用Facebook Apps
SE你地用咩moon貼

用 belkin 嗰隻彈性玻璃貼,好貴,二百五十幾,但 Apple store 會用機幫你貼,個位 100% 完美,差不多覆蓋晒成個 screen,塊貼堅薄又有玻璃手感,係貴得有道理

聽日諗住買se
但上網睇個mon貼得6 6s先有?
如果se有我都想順便係Apple store買

我係錄音俾人無聲
要重新開機先無事
但買左3個月咋

我係錄音俾人無聲
要重新開機先無事
但買左3個月咋

其實點解會咁
最近升左最新測試系統,倒水咁倒
M phone 即係邊間?
升beta 啦,乜事都冇
用咗三年部5C收皮換咗SE
即場Check機對比部5C個MOON真係好黃 不過唔對比其實可以接受 廢事換嚟換去

另外啱啱IFC買仲係9.3.5 仲掙扎緊升唔升上10
用緊6仔已經勁虧,想轉se,其實我想問6s係咪無se咁好?啲人話6s舊電有問題 因為我其實用唔曬64gb(唔打機唔down片),所以6s 32gb唔係貴好多
btw如果se大家覺得咩色最靚
宜家部6仔係金色,唔洗咁鍾意鍾意黑色多啲,但好似啲人又話se rose gold靚
啱啱6仔轉咗部SE 愉快使用中
ios 10.2 d電好快冇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞