召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
可唔可以講下升左iOS 10.2之後部機點樣

唔敢升

一買翻嚟就升去10.2, 感覺幾好,淨係個來電攔截功能都值得啦!

開apps有無滯滯下? 電量夠唔夠用一日?

唔敢升

一買翻嚟就升去10.2, 感覺幾好,淨係個來電攔截功能都值得啦!

開apps有無滯滯下? 電量夠唔夠用一日?

有小小lag,電量夠一日
當時新出即買,用左唔夠一個月即賣...5s機身,確實手感唔錯,用過大mon機就唔難發現個mon真係好細...仲要黃Mon, 開頭完全唔慣,不過買時都知用5s mon,所以算數,聲稱用6s specs. 竟然會lag機,呢下真接受唔到。整體來講如果係副機都係唔錯,電都夠一日
當時新出即買,用左唔夠一個月即賣...5s機身,確實手感唔錯,用過大mon機就唔難發現個mon真係好細...仲要黃Mon, 開頭完全唔慣,不過買時都知用5s mon,所以算數,聲稱用6s specs. 竟然會lag機,呢下真接受唔到。整體來講如果係副機都係唔錯,電都夠一日

我6s頂唔順先換SE

我6s頂唔順先換SE

裸跑左半年到 機身仲未花

咁撚勁?

你lag機係咪上左ios10.2?

我6s頂唔順先換SE

我反而中意SE隻MON夠黃,睇字舒服好多。有時仲會厭佢唔夠黃,要開埋night shift mode

你lag機係咪上左ios10.2?

岩推出有無ios10? 有就係,無就唔係
出廠系統
出廠系統

9.3
😮
無買apple care裸跑中
出廠系統

我都係剛買,iOS 9.3無乜lag ,係驚升上10會lag,依家心大心細唔知升唔升好,唔升,又驚佢有系統安全bug
之前有
6s+轉黎se,成日打錯字,但能夠一手掌控嘅感覺好好

咁撚勁?

可能我用得小心 暫時未跌過

咁撚勁?

放褲袋都花,你一定係西裝友!
無買apple care裸跑中

Apple care都唔係好貴,裸跑更盡興

咁撚勁?

放褲袋都花,你一定係西裝友!

唔是
16 gb se
唔買apple care 照裸跑

後悔升左ios10
16 gb se
唔買apple care 照裸跑

後悔升左ios10

真心夠用咩
出廠系統

我都係剛買,iOS 9.3無乜lag ,係驚升上10會lag,依家心大心細唔知升唔升好,唔升,又驚佢有系統安全bug
之前有
6s+轉黎se,成日打錯字,但能夠一手掌控嘅感覺好好

佢用6s 硬件,如果有影響6S都有問題。

不過se 真係少少lag, 6s非常順,se用6s 硬件推5s Mon, 理論上應該更快先岩,但偏偏唔係,好懷疑佢的所謂用6s specs.....副機用真係
有次買左se黃mon去左先達到放 以後唔敢再買apple野
有次買左se黃mon去左先達到放 以後唔敢再買apple野

你係咪用開三叔味精moon
仲用緊5s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞