召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
請問一下依家部機行緊9.3.3有無得淨係升到9.3.5
因為發覺部機hang機次數竟然仲多過我之前部Android 但係又唔想上iOS 10

可以去搵9.3.5個patch
搵到之後入iTunes
按更新時按住shift + left click 可以自行選擇patch file
當然
前題係你要搵到個9.3.5 patch

回復iPhone 先啱

Download 9.3.5 IPSW patch
iTunes 界面 上有 「回復iPhone 」

Mac 機 option+ left click
Win 機 shift + left click

即係我去Apple store買完部iOS 10嘅iPhone se之後,返到屋企可以就咁轉返就9.3.5
啱啱上Apple store睇完隻太空灰好靚
低電量模式用兩日都得
SE 係完美嘅電話
低電量模式用兩日都得

其實開左低電量對使用有無影響?

可以去搵9.3.5個patch
搵到之後入iTunes
按更新時按住shift + left click 可以自行選擇patch file
當然
前題係你要搵到個9.3.5 patch

回復iPhone 先啱

即係我去Apple store買完部iOS 10嘅iPhone se之後,返到屋企可以就咁轉返就9.3.5

No No No

更新員可以升級 不可降級

回復iPhone 先啱

No No No

更新只可以升級 不可降級
低電量模式用兩日都得

其實開左低電量對使用有無影響?

背景自動更新會減少
Apps 背景活動都會少咗
5s轉se兩日,好爽,A9真係快A7成倍
5月入手用到而家 ios9電量非常滿意
睇完大家留言決定要錫部機多d 唔成日跌佢
5月入手用到而家 ios9電量非常滿意
睇完大家留言決定要錫部機多d 唔成日跌佢

SE抵錫
岩岩入左64gb玫瑰金 等12號送黎
用緊太空灰就算上足成日網都唔使差電 黑色SE裸機是皇道

回復iPhone 先啱

No No No

我上網見好似有方法
你地個個講到se用iOS10好差咁
https://mrmad.com.tw/ios10-downgrade-ios9-3-5

回復iPhone 先啱

No No No

我上網見好似有方法
https://mrmad.com.tw/ios10-downgrade-ios9-3-5

我上網見好似有方法

爬好哂啲文先,如果唔係就領野啦

我上網見好似有方法

爬好哂啲文先,如果唔係就領野啦

其實冇追ios 個post 咩
SE金色 裸跑

No way

無可能就咁升到
唔好試啦

只有版本 舊過9.3.5 就可以升

樓主太耐無追呢啲新聞?
apple 閂左認證就你幾低ios都無用啦,呢一刻只可以升10.2
其實冇追ios 個post 咩

其實冇google 咩

無可能就咁升到
唔好試啦

只有版本 舊過9.3.5 就可以升

樓主太耐無追呢啲新聞?
apple 閂左認證就你幾低ios都無用啦,呢一刻只可以升10.2

不嬲好少更新
買左半個月 行一行山就撞花左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞