召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
無買apple care裸跑中

Apple care都唔係好貴,裸跑更盡興

6買過一次AC+, 以後都唔撚買
而家用SE 都係照咁用, 爛左自己DIY整算.
有次買左se黃mon去左先達到放 以後唔敢再買apple野

你係咪用開三叔味精moon

我無用過三叔 用過4s 依加用緊5s
16 gb se
唔買apple care 照裸跑

後悔升左ios10

真心夠用咩

毒撚唔影相 聽歌用spotify 裝2隻game都仲有 5gb
16 gb se

後悔升左ios10

真心夠用咩

毒撚唔影相 聽歌用spotify 裝2隻game都仲有 5gb

下下用data 聽?
利申 download 左30GB Spotify 聽
16 gb se

後悔升左ios10

真心夠用咩

下下用data 聽?

其實唔係成日聽
塔下車先聽

真心夠用咩

下下用data 聽?

30 我就聽到厭先del舊歌再dl其他
佢用6s 硬件,如果有影響6S都有問題。

不過se 真係少少lag, 6s非常順,se用6s 硬件推5s Mon, 理論上應該更快先岩,但偏偏唔係,好懷疑佢的所謂用6s specs.....副機用真係[/quote]

不過se 真係少少lag, 6s非常順,se用6s 硬件推5s Mon, 理論上應該更快先岩,但偏偏唔係,好懷疑佢的所謂用6s specs.....副機用真係

[/quote]

Benchmark好似一樣喎老細

下下用data 聽?

有位唔用咩
冇位咪del 走一兩條playlist

下下用data 聽?

有位唔用咩

GB到用時方恨少

有位唔用咩

GB到用時方恨少

64 唔怕
利申仲有8蚊 icloud

不過se 真係少少lag, 6s非常順,se用6s 硬件推5s Mon, 理論上應該更快先岩,但偏偏唔係,好懷疑佢的所謂用6s specs.....副機用真係

Benchmark好似一樣喎老細[/quote]

你用下,用user層面感受下,分數只能作參考

你用下,用user層面感受下,分數只能作參考[/quote]

Se 有時都lag 呢個agger
利申chok bug 狂徒
整睇黎講算順喇
有無上左ios10.2既巴打分享下
想收部二手大gb
有無上左ios10.2既巴打分享下

成個10系都伏
10.2 同 10.1 比伏左d
一手機先係電話
d手機商越出越反智
出咁撚大部手機拎出街
點解唔咩部65寸大電視出去

你用下,用user層面感受下,分數只能作參考

Se 有時都lag 呢個agger
利申chok bug 狂徒
整睇黎講算順喇[/quote]
se
依家出既SE係ios9定10?

Apple Store 10.2
有人百記買過係9.3 好似係
細到用唔到,用左兩個月就換返Android

唔摸6S

唔換6S

Apple Store 10.2
有人百記買過係9.3 好似係

我早一個星期係Apple 買都仲係iOS 9.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞